Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci też tak rozwalaja pieniądze

Polecane posty

Gość gość

Ja już nie mam siły do mojego ;/;/ Brakuje nam na wszystko , dziecku na zimę buty kupili dziadkowie bo by nam do wypłaty pieniędzy nie starczyło, a on co trzy dni kupuje sobie paczkę fajek za 12 zł . Jak proszę żeby mniej palił bo szkoda pieniędzy to mam wrażenie , że na złość mi pali jeszcze więcej. Nasze dziecko jak my idziemy do pracy zostaje z dziadkami bo nie mamy kasy na żłobek. Dziadkowie juz też starsi i tak po 12 godzinach z małą są zmęczeni , a ja tu czytam że on do kolegi pisze że od przyszłego tygodnia zaczyna chodzić na siłownie ;/;/ Karnet 100 zł ;/;/;/ I on nie widzi w niczym problemu ;/ Już nie ma do niego siły;/ Czy wasi też są tacy lekkomyślni ?

Gość gość
A co ty nie masz dostępu do pieniędzy czy jaki grom?!!!! Weź pieniądze i idź kup coś dziecku i sobie.Nie pytaj się go i nie mów że trzeba to czy tamto.Bierzesz i kupujesz

Gość gość
Moj tylko na jedzienie na miescie wydaje bo nie lubi domowego jedzienia. ale zbytnio mi to nie przeszkadza bo nie musze stac przy grach

Gość gość
a mój mi oddaje cala wyplate,jakos tak się utarlo ze ja trzymam kase i nia dziele,moze dlatego wlasnie ze mojego kasa się nigdy nie trzymala,wszystko jest kwestia dogadania

Gość gość
Ale obydwoje pracujecie,tak? to weźcie te pieniądze odłóżcie te potrzebne na opłaty i jedzenie oraz na dziecko a resztą się podzielcie ja nie widzę tu problemu, wtedy każdy będzie wydawał na co chce.

Gość gość
A co do papierosów to mój pali codziennie paczkę więc pewnie miesięcznie wydaje na to ok.400zł, dla mnie to strata pieniędzy ale nie brakuje nam z tego powodu niczego więc jak chce to niech pali...