Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pomoc siostrze po smierci corki

Polecane posty

Gość gość
to po ch*j zmyslasz takie beznadziejne tematy,stara durna krowo z nudów czy jesteś chora psychicznie

Gość gość
pewnie to byla taka rozpieszczona coreczka bogatej matki lekarki, co to myslala ze wszystko jej wolno i nic sie jej nie stanie. No ale niestety, bogate rozpuszczone corki tez umierają, szkoda ze w tak glupi sposob.

Gość gość
do tych prześmiewców, którzy tutaj opluwają autorkę i ten temat: na to forum zagląda czasem policja, nieczęsto, bo nieczęsto, ale kiedyś zgłosiłam temat, gdzie dziewczyna chciała odebrac sobie życie i sprawdzili mnie, odpytali, ale na forum też zaglądają. Nie podrzegajcie innych do prób samobójczych, odbierania sobie życia i nie drwijcie z nieszczęść, bo przypadkiem i was za dupsko ktoś może wziąć i pociągnąć do odpowiedzialności.

Gość gość
Jestem matka,ktora stracila dziecko 4 lata temu cierpie i tesknie,ale juz troche lzej ! Wiesz autorko tego watku wejdz na strone : dlaczego.org.pl tam znajdziesz pomoc..mozesz jeszcze wejsc na forum netkobiety.pl i tam ci pomoga........ciezko zyc z taka trauma,bardzo Ci wspolczuje....badz przy siostrze czy ona tego chce czy nie ....badz przy niej nawet jak razem pomilczycie,wez ja za reke i trwaj przy niej !!!Powiedz jej ,ze pozostale dzieci cierpia jak widza ,ze jest taka zrozpaczona,ze one tez cierpia....zawsze lepiej byc razem w takich sytuacjach....mnie pomogl terapeuta :( Bardzo,bardzo wspolczuje i koniecznie zajzyj na te fora!!!!

Gość gość
Po prostu bądź przy niej,pozwól jej się wypłakać, wygadać, nie usiłuj słowami ją pocieszać, przytul i powiedz, że ją kochasz. Staraj się wyciągnąć ją na spacer, rower, basen... Ten stan trwa kilka miesięcy, a czasami i lat. Ona sama musi odnaleźć się w nowej sytuacji, a Ty po prostu bądź jej chusteczką, w którą ona może wypłakać swój ból. 4 miesiące to niewiele, żadne słowa nie pocieszą jej.

Gość gość
07.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość przeciez to fikcja zmyslona przez jakąś kretynkę xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a nawet jeżeli to fikcja? ile jest rodzin, w których umierają lub giną w wypadkach ich dzieci? Nawet te najbardziej wydumane sytuacje mogą się zdarzyć.Dobrze, jeżeli można komuś pomóc, a takie komentarze jak Twój nie powinien mieć miejsca.