Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicozze

Nie lubie jak ktos mnie widzi

Polecane posty

Gość noicozze

jak ktos sie na mnie patrzy.. ogólnie jak jestem widoczna:/ Bo wstydze się siebie..Nie tylko za wyglad ale za mózg, którego nie mam.. za głupotę.. Nawet w domu staram się chodzić tak, żeby mnie brat nie widział.. Jestem psychiczna. I chodzi o to,że jak ja mam być dorosła jak ja się boję ludziom na oczy pokazać :(?

Gość ChcęPomóc
Masz masę kompleksów i pewnie - jak to z nimi bywa - bezpodstawnych. Zmień styl, zmień ubrania w szafie i wmów sobie, że jesteś najlepsza i masz co pokazywać! Głupia też nie jesteś, bo ktoś, kto ma świadomość swojej głupoty nie jest głupcem.

Gość gość
:D

Gość tipun
No kompleksy masakryczne. Masz kogos bliskiego? Znajomych ?

Gość gość
znajomych nie mam.. mam siostrę, która tego nie rozumie i wkurza ją to strasznie, dlatego staram sie jakoś zachowywać normalniej jak z nią jestem.. Kiedyś miałam jeszcze gorzej, bo nie mogłam na miescie przejsc tam gdzie byli ludzie.. Teraz normalnie chodze, ale i tak czapka na głowę, wzrok wbity w ziemię, nie utrzymuje kontaktu wzrokowego i aby jak najszybciej zejśc wszystkim z oczu.. Tu nie chodzi tylko o sam wygląd. Ubieram się nawet gorzej niż kiedyś, cała na czarno byle być jak najmniej widoczną..chodzi głównie o moją glupote,nieobycie i wlasnie psychoze taką..

Gość ChcęPomóc
Zastanawiałaś się nad przyczynami Twojej psychozy? Odkryć je to najważniejsza sprawa! Czy ktoś kiedyś powiedział Ci, że nie nadajesz się do przebywania wśród ludzi? Czy ktoś w dzieciństwie Cię poniżał?

Gość gość
mam to samo, zdiagnozowali u m nie fobie spoleczną :)