Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka zdolna ale leniwa

po ilu czekoladach zrobi mi sie niedobrze

Polecane posty

zalozylam sie o flache ze zjem 5 czekolad, dam rade?

kurde, ale wiesz, musi mi sie ten zakład opłacać, nie kupie drogich czekolad:P

Gość gość
ha

Gość gość
wedlowskie czekolady w biedrze są po około2,5zł

hmm 2,5 to jeszcze ujdzie, jutro popędze do biedronki a propo to te magnetic z biedronki chyba sa niezle cos kolo 2 zeta, moze beda ok? aaa moze macie jakies porady, czy zjessc cos przed tym, czy sie przeglodzic czy jak?

Gość gość
hehhe fajny zaklad

Gość robak1802
Zjadlem 2 czekolad przed chwilą z lidla zezar bym jeszcze 2 ele braklo po 1,49

Gość gość
z lidla są dobre i tanie. ja trzy wciągnęłabym lekką ręką

hehe tak sie mowi, tez powiedzialam, ze wciagne piec i poszlam w zaklad, jutro dam znac czy wygralam, o ile odnajde temat a z lidla jakos nigdy nie jadlam czekolad, nie lubie tego sklepu, ale moze zrobie rozeznanie

Gość gość
mialam jedna kolezanke ktore tak nazarla sie czekolady ze wyladowala w szpitalu . Co za glupi zaklad najpierw zniszczysz sobie watrobe czekolada a poetm doprawisz alkoholem to tak jabys zjadla muchomora

Gość gość
co za wieprze tu siedzą :O obleśne tłuste knury 🖐️

hehe sam knur jestes:D

Gość czekoladoholiczkaaa28
zalezy jakie czekolady kupisz.. 1.czy prawdziwe,czy czekoladopodobne... 2 czy takie za 5zł czy takie za 1,99zl. 3.maja 30% kakao,50%,70,90 %... 4.gorzka,biala,mleczna ,z bakaliami? ja czesto wieczorem zjadam jedną Całą ...(uwielbiam truflową,smietankową i orzechową )-ale to musze caly dzien nic nie jesc i miec wyczerpujacy dzien i handrę... Jesli sie nie boisz MEGAAA ZATWARDZENIA I ROZWALENIA DooPY olowianym messerszmitem przy najblizszym sraniu to gratuluję :D jesli sie nie boisz nabawienia tasiemca...czy wywoilania jakies cukrowej hiperglikemiii we krwi...to tez gratuluję:) Jesli chcesz ich zrobić w bambuko to proponuję TABLICZKI czekoladopodobne -KATY z KAUFLANDA,kosztuje chyba 1,20 zł...maja mniej kalorii,mniej kakao,mniej zamulają....koneicznie jakas z nadzieniem owocowym, (truskawkowa,smietankowa itp )bedzie mniej bolalo:) 2 cale napewno zjesz.. A mowili czy mozesz POPIJAC WODĄ? JAK bedziesz popijac gazowąną wodą to wyplukasz ten slodki smak z ust i troche oszuaksz zolądek . Tuz po zjedzeniu czekolad bedziesz TYLKO zamulona slodkim...po GODZINIE,czy trzech bedziesz miec zgagę i mozesz zygac.

Gość czekoladoholiczkaaa28
LIDL MA NAJLEPSZE JAKOSCIOWO CZEKOLADY!!! niemieckie:)...sycace mleko alpejskie i duzo kakao!!! - 30% ,to jest najlepsze jakosciowo bo bardzo sycące. DLATEGO Odradzam ci to,zamuli cie juz po 1 jdnej.:) Kup sobie czekoladopodobny wyrob....tanie scierwo z nadzieniem. zdrowiej chyba sie zamulic jakims truskawkowym farszem niz samym kakao z cukrem?:) ps.PRZELICZ SOBIE 5 czekolad ile to kcal...???ile szklanek cukru -2?

Gość robak1802
Czekolada28 co to z tymi tasiemcami tam opowiadasz, wystraszylas mie, tasiemca to z mięcha a nie czekolady sie ma tak?

Gość gość
nie tylko tak gadam bo potrafię zeżreć dwie i mieć ochotę na więcej. więc trzy wciągnę na pewno :D trzech nigdy nie zjadłam więc nie wiem czy miałabym miejsce na 4 :)

Gość gość
Jak sie założyłaś i chcesz zjeść jak najwięcej to kupuj zwykłe mleczne, bez żadnego nadzienia. Ja bym brał te z Lidla chyba się nazywają FinCare za jakies 1,69

Gość gość
Czekoladopodobne to może jakis pomysł, bo jest to olej roślinny utwardzony zmieszany z cukrem i kakao, czyli taka jakby słodka kakaowa margaryna.

Gość gość
Ja po kilku kostkach czekoladopodobnej mam mdłości a co dopiero po 5 tabliczkach :O

kurde jedni radza zwykłe inni z nadzieniem dobra uj tam, wyrzygam po trzech godzinach najwyzej, zakład jest zakład trzeba go wygrać:) a kaloriami sie nie martwie, jestem aktywna ile to 5 razy 500 to 2500 kcal czyli jak zjem przez dwa dni mniej plus przez dwie godziny pobiegam plus praca i nauka i disco hehehe zreszta nawet nie bede musiała jesc mniej przez dwa dni bo i tak jestem na studenckiej diecie:D przerazilo mnie tylko te rozwalenie doopy, ze co??? wysrac sie nie bede mogla???

Szkoda,że ze mną nikt nie chce wchodzić w takie zaklady, spokojnie wciągnęłabym pięć. Uwielbiam słodycze, dziś zjadłam już paczkę milka crispello, czekoladę i całe ptasie mleczko. Jeśli chodzi o niedrogie czekolady to te z lidla są spoko.

Gość gość
w zyciu nie zjadlam calej na raz, po 2 bym haftowala

Gość robak1802
Viki022 a ile se warzysz?:-)