Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwuletni szatan

Polecane posty

Tak własnie nic nie dawac dopóki nie przyjdzie i nie powie ze jest głodny a nic a nic miałam na mysli lecz moze nie przelałam tego w pisowni chodziło o ciastka czy paluszki cos w tym stylu a tak czy tak dziecko zawsze zgłodnieje .Dobra koncze wasze pisanie bo jak zmijki sie rzucacie i łapiecie za słowa itp itd mysl co chcesz akurat te metody dratyczne jak wy to nazywacie skutkuja jak macie inne pomysły załozcie osobny temat i tam radzcie .Zegnam

Gość poczytaj sobie post z 22 49
/////Adasasa Wiesz jakbym nic nie dawala to by dzieciak z glodu umarł , a kara jest do tego momentu jak widac ze dziecko skruszeje i wtedy jest rozmowa i tłumaczenia a wy nie odpuszczacie dziecku czasami ? to zle robicie trzeba odpuscic zwłaszcza jezeli dziecko jest głodne .To co miałam nie dac jesc wezcie sie puknicje w łeb ////////////////////////////////////////////////////////////////////// Kochanie? poczytaj sobie TWOJ post z 22:49. To co napisalas jest zupełnym zaprzeczeniem tego o czym teraz piszesz Już sama nie wiesz jak wybrnąć z tak nonsensownej kary jakie tu wypalilas Czyz to nie jest odwrotność ,całkowicie przewrotność twojego wpisu , niż to co teraz widnieje: """..., jak pisałam wczesniej jak juz sie daje kare to trzeba ja doprowadzic do konca nawet jak jest krzywdzaca dla dziecka bo jak sie zmiekknie to nie ma sie autorytetu "" Wtopa. Pogubilas się całkowicie w końcu jaki masz stosunek .Ulegac czy nie, wycofać się z tego czy nie. Calkowicie dwie inne wpisy tej samej osoby

To powiem ci teraz jedno france to moze Ty masz ale w sobie człowieku , nie wsykakuj z takimi tekstami do odoby której nie znasz matka z ojcem zle cie wychowali jak uzywasz takich epitetów pod moim adresem .ODWAL SIE i nie zycze sobie takich tekstów .Masz problem ?

A sie przyczepili do mnie wiem jedno nie mam rozwydrzonych dzieci w domu i to co powiem jest swiete a wy sie bawcie w psychologów dalej no nic na kafe sa tacy co szukaja dziury w calym i sie czepiaja słowek .Wasza sprawa ciekawe za ile któres z was sobie spróbuje znalezc nowa ofiarkę :) Ja mowie pas ide na inny temat pa

Gość Zakrecilas sie Ada
To już ciebie tutaj nikt nie rozumie.cPrzeciez wyraźnie napisalas ""jak bedzie głodny nie dawac mu nic i powiedziec że to jego wina bo przeszkadzał ,"" a NIE : Tak własnie nic nie dawac dopóki nie przyjdzie i nie powie ze jest głodny Pierwsza twoja wersja jest przecząca twojej drugiej Ada autentycznie sama nie wiesz w jakim kierunku zmiezac. Od początku jest tak jadka bo sama pisalas ,ze dziecko jak będzie glodne to ma matka mu nie dawac nic, bo przeszkadzał i to jego wina Gdzie tu dotrzymanie słowa kiedy dziecku pizze się da kiedy zgłodnieje?

Gość Jestes psychopatka
A ja sobie nie zycze czytac tutaj takich porad przez ciebie ,aby dziecku nie dawac obiadu za kare ani żadnego jedzenia nawet kiedy zgłodnieje bo to sa twoje chore pomysły i to jest znęcanie się nad dziecmi ,kiedy ono mimo ze glodne nie dostaje pozilku Twoje rady są psychopatyczne waląc takie kary . A wpis z trzymaniem się do końca kary nawte jelsi ona jest krzywdzaca to już calkiem ciebie pograzylo.Cyzli co? Robic krzywdę dziecku tylko aby kara się odbyla?? Jestes PSYCHOPATRĄ w takim razie jak na 2 latku polecasz takie jary przeprowadzac

Gość Jestes psychopatka
"""A sie przyczepili do mnie wiem jedno nie mam rozwydrzonych dzieci w domu i to co powiem jest swiete " startatata , gdyby tak było, to to własnemu dziecku nie musiałabym dawac kary na brak jedzenia , a następnie jednak zmienaic zdanie bo dziecko cie przeswietlilo. Ja tobie poradzam konsekwencje , a ty wstrzymaj się z tymi eadami i pisaniu a utorytetu bo jak widać woja mamal ma to co sobie zaczyczy mimo ze wcześniej jej czegos zabronilas

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Adasasa To powiem ci teraz jedno france to moze Ty masz ale w sobie człowieku , nie wsykakuj z takimi tekstami do odoby której nie znasz matka z ojcem zle cie wychowali jak uzywasz takich epitetów pod moim adresem .ODWAL SIE i nie zycze sobie takich tekstów .Masz problem *** k.... mać,głodzisz dziecko ,przerażaja nas twoje prymitywne,nieludzkie metody stul jadaczkę ,zachowujesz sie jak hitler ciebie rodzice wychowali na psychola

Gość Adasa to trool
Adassa to troll ,który nawte z dzieckiem nie miał nigdy nic do czynienia. Sama zupełnie w swoich wpisach się pomieszala i już nie wiedziała o czym pisze. Dowod? proszę jakie brednie wali WPIS 1 : """Wiec tak czy tak to zle , jak pisałam wczesniej jak juz sie daje kare to trzeba ja doprowadzic do konca nawet jak jest krzywdzaca dla dziecka bo jak sie zmiekknie to nie ma sie autorytetu "" WPIS 2 : "" a wy nie odpuszczacie dziecku czasami ? to zle robicie trzeba odpuscic zwłaszcza jezeli dziecko jest głodne .To co miałam nie dac jesc wezcie sie puknicje w łeb "" Żadna osoba,kotra yla wtakiej sytuacji nie napisala bym dwóch przeciwstawnych postow ,wiec jesteś na lisice trolli Adasa

Gość Clc
Adasasa ...jezeli uznałam ze taka kara bedzie odpowiednia nawet moze nie do konca w pozradku to doprowadzam ja do konca zeby nie zrobic z siebie debilke........no debilke to wlasnie z siebie zrobilas...stul sie lepiej, moze kiedys slyszalas cos o milczeniu i zlocie, no wiekszej idiotki dawno nie czytalam

Gość kara na glodzenie
ona jest z tyhc szczekaczek, które uwielbiają wytykac bledy innym ,pouczać, a sama na łopatki się polozyla i nie podolala temu co komus doradza Jak można komus doradzić aby 2 latkowi głodnemu nie dawac nic do jedzenia, pisać o nieodpuszcaniu bo to brak autorytetu a z tego wychodzi ,ze sama się poddala dziecko ją pokonala, mamcia dala pizze, ohh wielka kara ppffff

Gość gość
Clc jeteś p**********a,nic do ciebie nie trafia tłuku co za prymityw

Gość pieprzenieeeee
...jezeli uznałam ze taka kara bedzie odpowiednia nawet moze nie do konca w pozradku to doprowadzam ja do konca zeby nie zrobic z siebie debilke ... SERIO? final twojej kary była pizza, hahhahaa, to dopiero debilka z ciebie

Gość gośćAutorka
Widzę, że całkiem niezła dyskusja się z tego wywiązała. Niektóre rady wezmę sobie do siebie, jak znowu z nim zostanę, choć siostra jest w tej sytuacji słabsza i na pewno pozwoli wejść sobie na głowę. Mały jak ryczy staram się naprawdę nie zwracać uwagi i nie brać go na ręce choćby nie wiem co, ale siostra nie wytrzyma i nie może patrzeć jak mały się dusi, próbuje złapać powietrze. Staram się mu tłumaczyć: uspokój się, usiądź koło cioci, a ciocia w tym czasie zrobi obiad. Musisz zjeść obiad, bo będziesz głodny.... Mały niestety nie reaguje na takie tłumaczenia i ryczy dalej, a głodem trzymać go nie będę, bo dla niego to nie problem zjeść kanapkę, jogurt czy parówkę zamiast zupy czy kotleta