Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrożonki

Faceci się mną w ogóle nie interesują

Polecane posty

Gość mrożonki

Kompletne zero, jakbym nie istniała. Chyba skończę jako stara panna ze stadem kotów. Pocieszy ktoś? :(

Gość prawictwo pospolite125
nie dajesz im powodów by sie tobą interesowali .. Nie jestes zbyt towarzystka albo urodziwa . Trudno powiedzieć.

Gość mrożonki
Chyba to i to :o

Gość gość
Zapewne większość czasu spędzasz w domu a chciałbyś żeby faceci z nieba Ci spadali

Gość Amitabha
to moze zostań mniszką w jakimś klasztorze?? :)

Gość slw91
a ile masz lat? Bo jeśli mało to jeszcze nie ma co rozpaczać ;)

Gość mrożonki
No nie jestem jeszcze stara, ale chodzi o to że nikt się mną nie interesuje, to raczej samo z siebie się nie zmieni. Klasztor mnie nie interesuje :P

Gość gość
brzydkaś pewnie

Gość slw91
hehe nie,nie chodziło mi o to,że jesteś stara,a wręcz przeciwnie,że jesteś młodziutka,może masz 17-18 lat i dlatego jeszcze Cię nie dostrzegają ;)

Gość mrożonki
Jestem trochę starsza ;) Więc to na pewno nie wina wieku

Gość gość
może śmierdzisz ???? :D

Gość slw91
wina wyglądu lub braku umiejętności zaciekawienia kogoś swoją osobą,nie widząc jak wyglądasz można tylko gdybać :p

Gość łukasz21z
mozesz byc mojom dziewczynom ale tylko jesli bedziesz gotowala bo ja tego nie lubiem jak kobieta nie gotuje i tylko moje pieniodze bierze na jakies kina i inne rzeczyy to ja tego nie bede chiał dla mnie bo ja duzo pracuje to chociasz ten obiad ma byc na stole jak przychodze bo jak nie ma to jestm no taki wkużony że na drugi dzien mi jeszcze nie przechodzi.

Gość mrożonki
Nie śmierdzę :o

Gość łukasz21z
śmierdzisz czy nie to sie nie martw bo umyć się zawsze można. a ja juz mowilem ale powiem jeszcze ras bo ja kiedys miałem takom dziewczyenm i poszłem z nia do kina ale ona nie lubila tego filmu i poszlismy do mojego kolegi zeby pozyczyc lepszy film a on ma az no z 60 albo 90 filmów i jak pozyczylismy to ona powiedziala ze woli ogladac u niego te filmy wiec ja sobie poszlem do parku bo tam lubiem najbardziej chodzic a ona jak sobie woli mojego kolegi filmy to niech sobie tam siedzi a i tak wroci bo ja mam takom tajnom firme ze bardzo duzo zarabiam jak dobry czas przychodzi i ona wie ze ja jej mogem kupic i to kino nawet ale tego nie robie b o trzeba wiedziec jak z kobietami postempowac i nie rozpieszczac ich zanadto bo one wtedy robiom co chcom i nawet nie gotuja w domu a to przesaada.

Gość gość
widocznie jesteś nieatrakcyjną, szarą myszką. Zmień wygląd a zmieni się podejście facetów do Ciebie

Gość mrożonki
Łatwiej byłoby cię rozszyfrować jakbyś korzystał z przecinków

Gość łukasz21z
ja tszeba to uzywam

Gość mrożonki
Nie stać mnie na operacje :(

Gość slw91
a Ty co sądzisz sama o sobie? Myślisz,że co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?

Gość gość
jak wyglądasz ? jak się ubierasz malujesz czeszesz na codzień ? ze szczegółami, może masz jedną cechę, która wyjątkowo drażni mężczyzn

Gość mrożonki
Myślę że przyczyną jest wygląd, bo w przeciwnym wypadku miałabym przynajmniej przelotne powodzenie (gdyby się okazało że charakter mam do bani) a tymczasem nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresuje...

Gość mrożonki
Nie ma sensu pisać szczegółów, po prostu mam nieatrakcyjną twarz i nieatrakcyjną figurę

Gość łukasz21z
jak za chuda to jedz wiecej i idz gotowac bo faceci nie lubia jak laski siedza na kafe i nie gotują!

Gość gość
no to po co w ogóle zakładasz temat ? skoro nie możemy Ci nawet niczego doradzić jak tego nie opisałaś ?

Gość gość
Klinika Ambroziak tylko czycha na takie panny:D ale wpierw trza sie umyć :D napisać łzawy list do tevałenu - to możę szczeście niewymowne Cie spotka

Gość slw91
zawsze możesz też dać zdjęcie do oceny,tutaj lub na e-maila żeby nikt więcej nie widział,jeśli chciałabyś szczerej opini,bez zamydlania oczu to mogę podać e-maila,ale to już od Ciebie zależy czy chcesz takiej opinii :)

Gość mrożonki
Nie jestem za chuda, i nie jestem zdesperowana żeby pchać się do tvnu. A nie opisałam siebie no bo co mi doradzicie, że mam sobie powiększyć biust? Wszystko to, co jest we mnie do niczego jest nie do poprawienia

Gość gość
zapisz się na kurs wizażu, a jeśli nie masz kasy to oglądaj filmiki na youtubie czy gdzieś - modelowanie twarzy jest jak artyzm, można dowolnie zmieniać niekorzystne częscie twarzy jeśli ma się na ten temat odpowiednie pojęcie - trzeba tylko czasu i cierpliwości - niestety kasy na dobre kosmetyki też ale to i tak tansze niz operacja plastyczna :classic_cool: