Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AvatarVomen

Anioły pióro anielskie życie

Polecane posty

Gość AvatarVomen

czy świadomie zapraszacie Aniołów do życia, rysujecie im to czego pragniecie mysla, doznajecie ich obecności?co myslicie o Aniołach wcieleniowych tu na ziemi?czy wiecie jak duzo jest Anielskich postaci na jakim poziomie, czy macie swiadomosc ze do kazdych 5 dni przypisany jest jeden Anioł o konkretnym imieniu chroniący ?..co znaczy wyczuwać energie innych ludzi gdy spotykasz kogoś po raz pierwszy?czy wierzycie w przeznaczenie i dlaczego?

Gość AvatarVomen
a to moja tworczość na zachętę...do udziału w dyskusji ".....amen" Amen, powiedziało ciało-do spalonej życiem duszy Nie udało się zgrać razem w jedności w miłości Musimy się znaleźć w tej zagubionej puszczy Ale nie teraz bo brak już tej zwiewnej radości Zapadła się milosc, nadzieja i cel z drogi uciekł Skulona dusza siadła samotnie nie widzac sensu Zauwazyla zniechecona ze gdzies cien przebiegł Lecz jekneła tylko ze wszystko ma nazwe nonsensu. Wystawiła dłonie poza ciemną kotarę beznadziejności I mruczała lzami zalem okrywając upadłe marzenia Ty ciało ja dusza zostaliśmy wystawieni na test wytrzymalosci I potraktowani jak rzeczy do totalnego zabrudzenia.. Umiejętnie ludzie zagrozili sobą spełnieniu planów Ograbili dusze z intencji dobra i milosci ku nowej potędze Wokół pełno niestety diabelskich pan i panów Co wychwalają siebie majac we wnętrzu tylko nędzę Zrezygnowala dusza już sprowadzona do poziomu zero Idzie dalej niestety zamknieta i samotna Może kiedyś pojawi się ktoś o nazwie hero Kto uratuje ja wyzwoli by była znowu radosna