Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssfsafss

przedłużanie włosow

Polecane posty

Gość sssfsafss

Moje doświadczenia z przedłużaniem włosów są bardzo duże. Korzystałam już trzykrotnie z tego zabiegu, niestety nie zawsze efekt jaki uzyskiwała moja fryzjerka był zadowalający dla mnie. Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać. Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. Zajrzyjcie koniecznie na Beauty for You. Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze. Ja wybrałam najnowszą metodę na rynku – infralight. To metoda hybrydowa która jest połączeniem metody ultradźwięków z podczerwonym światłem (modulacją krzywej cieplnej). Opracowała ją renomowana i znana włoska firma SoCap Original. Szybko i bezpiecznie. Ja sobie cenię, bo łączenia są bardzo wytrzymałe – ale muszą być profesjonalnie założone. Trzymają się zdecydowanie lepiej niż wykonane innymi urządzeniami. Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.

Gość gość
No a ile taka przyjemnosc kosztuje ?

Gość _urka
radze uwaza na tego typu reklamy, a Beauty for You jest z nich szczegolnie znana!

Gość gość
ja polecam zadbać o włosy i je zapuścić kiedyś sama chorowałam na punkcie długich włosów aż wzięłam się za swoje i co prawda trochę to wymagało czasu ale teraz mogę cieszyć się swoimi włosami prawie do pasa już :) kiedyś marzyłam o takich włosach jakie mam teraz obecnie ;) polecam ;)

Gość gość
ja polecam zadbać o włosy i je zapuścić kiedyś sama chorowałam na punkcie długich włosów aż wzięłam się za swoje i co prawda trochę to wymagało czasu ale teraz mogę cieszyć się swoimi włosami prawie do pasa już :) kiedyś marzyłam o takich włosach jakie mam teraz obecnie ;) polecam ;)

Gość gość
od przedłużania tylko osłabi się swoje i na głowie zostanie łysina

Też zastanawiam się nad przedłużeniem, całe życie zmagam się z tym że moje włosy są liche, źle wyglądają... nie wiem czy warto wydawać duże kwoty, na innym wątku ludzie podają kwotę około 2000 zł,duża kwota, ale biorę ślub i chcę ten jeden dzień o nic się nie martwić! Są tutaj fanki metody Great Lengths?

Basia! warto :) Noszę włosy Great Lengths już dwa lata :)) Na prawdę dobra jakość... Trzeba tylko nauczyć się dbać trochę inaczej o te włosy, ale to już kwestia Twojego zaparcia :))

Ja mam swoje długie włosy i nie myślałam o przedłużaniu,moja koleżanka przedłużała sobie co jakiś czas trafiała na nieodpowiedzialne fryzjerki które nie umiały przedłużać włosów a zabierały się za to, dowodem czego były jej odpadające kosmyki. Jak jest zrobione profesjonalnie to czemu nie,nawet ładnie to wygląda wiadomo że nie ma się tego komfortu jak z naturalnymi.

Basia Kiniula! Dzięki za info :) Szukam właśnie kogoś, kto nosi great lengths :) Odkładam kaskę już jakiś czas i na lato planuję wielka przemianę :D Jak długo można ponosić takie włosy??

Przedłużenia niszczą włosy. Jeżeli nieustannie nosisz na włosach przedłużenia, niewątpliwie osłabi to Twoje włókna włosowe. Jeżeli natomiast stosujesz je z umiarem, tj. dwa razy do roku, nie powinnaś mieć z tym żadnych problemów! „Zalecamy utrzymywać przedłużenia na włosach przez ok. trzy miesiące, a następnie odczekać przynajmniej miesiąc zanim przystąpi się do kolejnego zabiegu wydłużającego.”

Gość zorek_kodkowy
ja robiłam włosy w salonie http://greatlengths.pl/ , jest to jeden z lepszych salonów jakie znam... i efekt jest cudowny! ceny są dość wysokie, oczywiscie ze kupic wlosy mozna i za 180zl ale to jest badziew ktory po kilku myciach sie koltuni to wtedy zgadzam sie ze mozna za usluge wziasc te 500zl. Nie krytykuje tu nikogo bo te za 500zl tez da sie nosic tylko 1-2 a nie 7-10 miesiecy. Uważam, że konkretny efekt musi trochę kosztować... ale wiele zależy od tego czego potrzebujemy jedno jest pewne.. włosy są warte swojej ceny!

Gość Xeniq

A to nie osłabia i obciąża włosy?