Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pisanie do bylej ma sens

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie? tak po prostu zeby spytac jak sie wiedzie np

Gość gość
A po co?Jesli Ona Ci dala kopa,pomysli,ze bedziesz skomlil,by wrocila,a Ty sobie rozdrapiesz rany.Jesli Ty dales kopa Jej,to nie zawracaj gitary,niech zyje spokojnie i zapomni na amen

Gość gość
ja dostalem kopa ale rozumiem ja bo po analizie tego zwiazku widze ze ja zaniedbalem, niestety rozstanie bylo bardzo burzliwe i zachowalem sie jak szczeniak wiec chyba jakies wyrzuty sumienia daja o sobie znac i chcialbym wiedziec czy przynajmniej teraz jest szczesliwa skoro ja jej tego szczescia przez wiele mscy dac nie umialem bo nawet nie widzialem tego jak jej zle. ale moze racja po co zawracac tylek

Gość gość
wlasciwei minelo juz 15 mscy od rozstania wiec na pewno jest szczesliwa, jednak odrzucam pomysl z pisaniem

Gość faaaq u
ma sens. napisz jej, co czujesz. moze ona tego oczekuje. moze cos z was bedzie, albo zostaniecie przyjaciołmi. przynajmniej bedzie wiedziec, ze nie jestes prostak na sto procent.

Gość gość
mysle ze to bez sensu

Gość gość
ja nie oczekuje od niej niczego bo zasluzylem na to co dostalem ale nigdy nie powiedzialem przepraszam mimo ze powinienem zrobic to nastepnego dnia jak odeszla bo jakby sie nam nie ukladalo to nie zasluzyla na to co jej zgotowalem na koniec, nawet rzucajac mnie zachowala sie z klasa a mi tej klasy zabraklo ale tak sobie mysle ze po tylu mies. to juz za pozno nawet na moje przepraszam, w sumie bylbym chyba egoista gdybym napisal.. zycie to czasem katorga:/

Gość gość
pisz, nie masz absolutnie nic do stracenia, do mnie sie eks odezwal po prawie dwoch latach, nie bylo nam zapisane byc razem, ale zblizylismy sie do siebie, teraz co moze zabawne moj eks bedzie trzymal moje dziecko do chrztu, wiele razem przezylismy, jest mi bliski, a jednak oboje znalezlismy nowe wspaniale milosci

Gość gość
dobra raz kozie smierc, napisze a ona zrobi z ta wiadomoscia co tylko bedzie chciala, moze to troche egoistyczne bo mozna powiedziec ze chce uspokoic wyrzuty sumienia ale przy okazji bede troszke spokojniejszy jesli mi powie ze w koncu jest szczesliwa a mam nadzieje ze taka uzyskam odpowiedz. moze ta znajomosc bedzie miala troche inny koniec niz jej lzy i moje chamstwo ;/

Gość faaaq u
jasne' ze pisz

Gość gość
to chyba byla jedna z lepszych decyzji w moim zyciu w ostatnim czasie bo przyjela moja wiadomosc dosc cieplo a ja wreszcie czuje jak spadl mi kamien z serca dziekuje za odpowiedzi w tym temacie :)