Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokardka27

Chce drugiego dziecka

Polecane posty

Gość Kokardka27

Mam coreczke ktora ma 2lata i 8miesiecy,chcemy z mezem drugie dziecko. Czy sa tu kobietki,ktore tez staraja sie o drugiego maluszka?

Gość gość
my z meze sie staramy mamy 2letnia coreczke ale jeszcz nie wiem czy jestem w ciazy kochalam sie w 13dc 10dni po @ robilam wczoraj test ale wyszedl negatywny boli mnie lewy jajnik zrobie test za dwa dni i licze na 2kreski:)

Gość gość
Ja jestem w pierwszej ciąży, więc narazie drugiej nie planuje, ale życzę powodzenia ! :)

Gość Kokardka27
Dzieki:) Za mna pierwszy cykl staran totalnie na luzie.niestety nie udalo sie,robilam test jedna kreska,brzuch boli. O corke staralismy sie rok czasu wiec pewnie o drugie tak samo dlugo

Gość gość
Powodzenia, my tez zacselismy starania kiedy coreczka miala 2 i 7 miesiecy i udalo sie w pierwszym cyklu czego i tobie zycze;)

Gość gość
a my się staramy już kilka lat o pierwsze i nic:(

Gość gość
Kochana, my o corke 2, 5 roku sie staralismy a tu niespodzianka;) powodzenia

Gość Kokardka27
Dobrze slyszec od wielu osob ze.o drugie dziecko starali.se krotko.nie wiem od czego to zalezy :) Do goscia ktory.stara sie kilka.lat.macie za soba jakies konkretne badania?

Gość gość
Wszystkie badania zwiazane z nieplodniscia, hormony, monitoring, badanie nasienia, hsg,terapia hormonami clo, pozniej zastrzyki, w ciaze zaszlam po laparo, 2 miesiace przed planowanym ivf, okazalo sie ze mialam endometrioze, a ze endometrioza szybko sie odnawia myslalam ze druga ciaza tez potrwa, a tu zaraz zaskoczylo, byc moze dlatego ze na nic nie bylam nastawiona:)

Gość gość
do kokardka27 tak mamy szereg badań, jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach i jednym nieudanym in vitro. Teraz czekam na okres i zaczynam stymulację od nowa do drugiego ivf, ponieważ nie udało się nic zamrozić, bo nic nie przetrwało. Ogólnie to problem jest po mojej stronie, bo mam PCOS, a także Hashimoto, a mąż ma dobre wyniki nasienia. Gratuluję i jednocześnie zazdroszczę wszystkim kobietom, które doświadczyły tego ogromnego szczęścia bycia mamą. Nawet jeśli się nie uda z drugim dzieckiem (czego Wam oczywiście nie życzę!), to macie chociaż jedno, a ja i wiele innych kobiet nie ma w ogóle:(. Kurcze dlaczego TO JEST TAKIE TRUDNE??? a LOS TAK NIESPRAWIEDLIWY????

Gość Kokardka27
Bardzo mi przykro :( a nie mysleliscie o adopcji? Xxx Olezanko byc moze przy drugim sie tak czlowiek nie spina i strrsuje :) ja czrkam na @ i zaczynamy kolejny cykl :)