Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozgryzc tego faceta pytanie do obu plci

Polecane posty

Gość gość

witam, dziewczyby mam pyt, do facetow w sumie chyba tez... mam 25 lat, pracuje za granica-no i pracuje tam tez jeden facet, nie Polak- totalny "outsider", kazdej sie podoba itd i co sie spotykamy on ciagle sie we mnie wpatruje, nie ja jedna to zauwazylam, ale ani nic nie zagada, ani sie nie przywita, nic.... nawet kolezanki zauwazyly, ze ciagle sie patrzy w moja strone, ja jestem taki typ, ze pierwsza sie nie odezwe, ale mnie tez sie o podoba, nie bede za kims 1 latac, jak go rozgryzc??

Gość gość
up

Gość gość
jesli ten facet nie jest Polakiem to smialo mozesz do niego zagada ty pierwsza. obcokrajowcy maja zupelnie inna mentalnosc i wcale nie bedziesz uwazana za ta co lata tylko po prostu za kobiete, ktora odwzajemnia zainteresowanie. to nic zlego zagadac, kwiaty, jakies podchody to tylko mezczyzni w Polsce i to jest piekne, ale mezczyzni za granica sa zupelnie inni.

Gość gość
hmm tak myslisz?? to holandia... no nie wiem ostatnio tez olałam faceta to usłyszalam "wielki szacunek, bo przeciez polki sa takie puste i latwe.." naprawde....

Gość gość
ty nie masz zaproponowac seksu czy isc z nim od razu do lozka, ty delikatnie i normalnie powinnas dac przyzwolenie na dalsze kokietowanie, zwlaszcza, ze facet ci sie podoba. tylko to co zrobisz pozniej moze cie zdefiniowac ,,latwa polka,, ale przeciez moze to byc inicjacja do bardzo fajnej historii.

Gość gość
Śmieszą mnie kobiety które mówią jacy są faceci za granicą. Oni tylko grają. Myślisz ze taki powie w oczy polce ze jest d**ą do r******a, bardziej łatwiejszą niż ukrainki?

Gość gość
ale jak graja? przepraszam, zle jeste pierwszy raz tutaj, wiec sie nie znam... ale wiem, ze on mi sie podoba i ciagle patrzy w moja strone, naprawde... ja dumna, bo przeciez chce byc zdobywana tez sie tak zachowuje, ale on ciagle dalej nic nie robi tylko sie gapi, ani hello, ani sie nie usmiechnie cholera, a wtedy to ja nie wime co myslec juz wogole

Gość gość
prawda jest taka, ze jesli mezczyzna nie mysli o kobiecie jako o potencjalnej kobiecie do lozka nie rodzi sie atrakcja. kazdy facet jesli podoba mu sie kobieta chce ja do lozka ale to kobieta decyduje i jesli taka kobieta umie sie cenic spowoduje, ze mezczyzna bedzie ja chcial poznac to kobieta powinna pozwolic, by oprocz pozadania narodzilo sie rowniez zainteresowanie ale to oczywiscie nie na pierwszym spotkaniu. takze jesli mezczyzna zwraca na ciebie uwage to to docen, pozwol sie poznac, zakochac a bedziesz ceniona wysoko. slowm - nie daj od razu!

Gość gość
ja nie mam zamiaru dac nikomu od razu, ale nie wiem\ czy powinnam pierwsza zagadac, powiedziec chociaz glupe czesc?? nie chce naprade wyjsc na idiotke, bo to nie w moim stylu...

Gość gość
kompletnie nie znam ich kultury, facet mi sie cholernie podoba, spoglada na mnie, ja glupia nie wiem o co mu chodzi, ta jego kamienna twarz ;/ ale tak jak napisalam wczesniej juz od 1 uslyszalam, ze polki sa zazwyczaj latwe i puste wiec mi sie odechcialo....

Gość gość
glupie czasc jeszcze nigdy nie spowodowalo wyjscia na idiotke jesli facet jest zainteresowany to bedzie umial rozkrecic rozmowe to nic zlego i malo godnego odezwac sie pierwsza zwlaszcza do faceta z zagranicy

Gość gość
hmm tak myslisz? wiesz, bo czaem chce sie mi juz smiac, jak mnie mija i sie gapi, patrzymy na siebie i nic.... za cholere faceta nie umiem rozgryzc

Gość gość
podnosze :)

Gość gość
up