Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwiodłem córkę szefa

Rozkochałem w sobie panne z dzieckiem córke swojego szefa po to żeby

Polecane posty

... polepszyć sobie start w życiu. Jej ojciec zarabia na swojej firmie miliony. Już z nią zrobiliśmy to, ona nawet nie wie o moich zamiarach. Ma kilka wad, jest mało inteligentna po zawodówce fryzjerskiej, dorobiła sobie szkołę średnią i studium policealne w zawodzie kosmetyczki oprócz tego ma dzieciaka którego muszę znosić. Ona powiedziała mi że ojciec jej dziecka płaci alimenty ale zastanawia mnie czy to możliwe jak jej syn ma takie samo nazwisko jak ona. Ale cóż w żenię się w tą rodzinę to będę taki sam jak oni a widzę że szefunio pilnuje swojej córeczki jak nic, nawet nie akceptuje mnie. Ja u niego odbywam teraz staż z urzędu pracy, mam jeszcze 2 miesiące stażu. Muszę jednak jej być podporządkowany, chciałem ją zabrać dzisiaj do jakiegoś hotelu albo gdzieś ale niestety uparła się że przyjdzie ze mną na spotkanie ze swoim synem.

Gość gość
To chore. :D

Gość gość
jeszcze nikogo nie uwiodles :P hehe

Gość gość
"jest mało inteligentna" - A Ty jak bardzo jesteś inteligentny? dziecko nie musi nosić nazwiska ojca żeby sąd przyznał matce alimenty bystrzku!

Gość gosciowa
Jak jej ojciec ma choc troche oleju w glowie to przykreci kurek z kasa i powie "Chciales miec pania, to teraz rob na nia" :-P

1 - nie szukam pieniędzy 2 - chcę dostać tam pracę, wyższą pensje i wyższe stanowisk 3 - on ma obsesje na punkcie córki i wnuka bo nie ma innych dzieci. Ale jest jedna rzecz która mnie martwi on nie chcę zapisać majątku swojej córce ale jej bękartowi.

Gość gość
jeśli to nie prowo to żałosny jesteś! a skąd wiesz, że ona Cię chce? może tylko chce się zbawić, ma kasę to po co jej taki biedny, bezrobotny przydupas jak Ty.

Gość gość
to się w żeniaj i wy pierdalaj stąd

Gość gość
twoja karier i sukeces beda wygladaly tak, ze bedziesz pilnowal dziecka, zarabial na nia i modlil sie o to, zeby tesc sypnal kasa :D

Ona mi już zaufała, wierzy że jestem z nią z miłości. Gorsze jest to że musiał będę znosić jej zadufanego w sobie tatusia i jej bękarta ale poradzę sobie jakoś z tymi problemami.

Gość marne prowo prowo prowo
Ale jest jedna rzecz która mnie martwi on nie chcę zapisać majątku swojej córce ale jej bękartowi. x x taaa i ty o tym wiesz:D jako stazysta i śmieć dla niego:D:D

Gość gość
tatuś Cie pogoni chłopcze w p**du i to szybko :D

Mnie ona sama o tym powiedziała że ojciec jej tak powiedział. On mi się nie zwierza z takich planów ale powiedział mi że ja nie zobaczę ani grosza z jego pieniędzy bo jeśli dojdzie do tego związku to zadba najpierw o swojego wnuka.

Gość gość
To uważaj bo od tego bękarta jak go nazwałeś możesz być uzależniony :D

Gość gość
kiepskie prowo, ale rozwieje jedną wątpliwość. To że jej dziecko ma takie samo nazwisko jak ona: my z mężem wzięliśmy moje nazwisko, więc w razie rozwodu dziecko ma moje nazwisko, inna sytuacja: ja mam nazwisko mamy, była samotną matką, ale alimenty miałam normalnie

Gość gość
pewnie wżeń się co se będziesz żałował..!! tylko teraz kwestia jest taka czy twój przyszły szef (teść) na wieść o tym, że ty jesteś z jego córką a co najgorsza poślubić masz ją zamiar będzie chciał mieć takiego dziada za zięcia...??!! tym byś się zaczął martwić bo chyba ze ślubu nici jak masz pusty portfel !!