Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłem przez ortografie dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

i teraz bede znowu nieszcześliwy jeszcze jak sobei kogoś znajdzie

Gość gość
He he he Facet piszący- skond wracasz, nie ma szans u większości "wykształconych" i "inteligentnych" Ale żadna mądra, myśląca dziewczyna, nie rzuci chłopaka z takiego powodu, co innego, kiedy to taka... wisieńka na gównianym torcie :D

Gość gość
żadna mądra i myśląca to się nie zwiąże, z tak mówiącym, bo to tylko świadczy o nim: leń, nieuk i tłuk

Gość gość
może ma dysgrafię.

Gość gość
dysortografia nie jest wytłumaczeniem!

Gość gość
A skąd ty wiesz jakie on byki ORTOGRAFICZNE strzela podczas mowy? :D

Gość gość
nieleń bo mi słownik nie działa na głupiej kafe w wordszie tak ale tu nie .potem sie niedziwcie dziewczyny że was po wygladzie oceniamy , wiec tak olewacie mnie przez błedy to dobra wasz wybór bede sie na sam sex umawiał z tymi pustymi bo im będzie zależeć na moim dotyku to że je bede kochał a nie te idiotki madre przemadrzałe .

Gość łukasz21z
mi też stał sie rzecz straszna. poszlem wczoraj do sklepu kolo domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie. jak szłem tam, zaatakował mnie pakudny, wielki jamniczor. rozszarpał mi nogawkę i powiedział że jak tam przyjde jeszcze raz odgryzie mi nogę. no i poszłem szybko dalej i jak już byłem w tym sklepie koło domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie, okazało się że nie mają brzoskwiń. i co ja teraz zrobię?

Gość gość
niewiem co jesli to była moja przyszłośc i już ja zniszczyłem ?

Gość łukasz21z
musze wam coś powiedzieć. byłem raz w kinie z bratem kolegi. i jak wyszlismy z kina już, to spotkalismy siostrę brata sąsiada mojej szwagierki, która ma duże cycki. no i ona powiedziała żebysmy poszli się czegoś napić i obgadać film, bo ona też chciałaby go zobaczyć. no i jak usiedliśmy w parku na piwie spotkaliśmy pana który był bezdomny i miał wino. zaczął nas namawiać na tego winiacza, ze niby taki dobry. nie chcieliśmy oczywiście brać od menela, ale on tak strasznie, ale to straasznie śmierdział, że chcieliśmy się go już pozbyć no i sie napisliśmy tego winiacza. jak się tam pochlaliśmy we czwórkę, to się obudziliśmy 2 dni poźniej 10 km od tego parku, pod mostem. nie wiem co się działo, ale ja nie miałem spodni, brat kolegi miał tatuaż, bezdomny nie śmierdział, a siostra brata sąsiada mojej szwagierki była w ciąży. i jak wracałem do domu bez tych spodni, to olśniło mnie że jest mi tak wygodniej. i postanowiłem, że już zawsze będę chodził bez spodni, nawet do kościoła, i nawet w zimę. tak więc niegdy człowiek nie wie kiedy stanie się coś takiego co zmieni zupełnie jego dotychczasowy sposób myślenia i postrzegania świata. fascynujące, nie?