Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzicie 28latke zadbana i pana okolo 62 lata

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o czyms takim?

Gość gość
że to chore

Gość gość
że albo ten pan ma mnóstwo kasy albo ta dziewczyna to gerontofilka. Zboczenie jak każde inne 🖐️

Gość gość
Ze to jest jej ojciec

Gość gość
Że dziad ma wysoką emeryturę

Gość Normalna czytajaca ksiazki
dzieki za nowe okreslenie,nie slyszalam jeszcze o gerontofilii

Gość gość
a jezeli mezczyzna jest zadbany tez?

Gość gość
To mało tych książek przeczytałaś: Gerontofilia (gr. γήρον, γήροντος géron, gérontos - "starość", filia - "miłość") - rodzaj zaburzenia preferencji seksualnych (zob. parafilia), w którym osiąganie satysfakcji seksualnej możliwe jest tylko poprzez kontakty z osobami w znacznie zaawansowanym wieku. wikipedia.pl

Gość gość
znacznie zaawansowany wiek to bardziej dziadek 80-90 , nie uwazasz?

Gość gość
K***a dziewczyno chcesz to się z nim wiąż. Kogo to k***a obchodzi

Gość gość
spadaj wulgarny pajacu akurat ciebie o zdanie nie pytałam

Gość basiaaaa26
no co...jak gosc nie jest siwym spr******lym dziadem o kulach ....tylko zadbanym facetem ,z klasą...modnie ubranym,z fajną sylwetką....to co w tym zlego.? (dajcie przyklad fajnego aktora w tym wieku) dziewczyna NIE jest 18 stką....tylko 28 letnią stateczną kobietą,to jej zycie:P Ps.i tez sie podoba starszy facet.50+..ma klasę,jest szarmancki,madry,doswiadczony,stateczny...empatyczny,stanowczy...i bije od niego cieplo.

Gość gość
A czego d****o oczekujesz? Zrozumienia? Idiotka

Gość gość
a gdzie ma żonę?

Gość Tavarish Illicz
Ja mam więcej. POssij mi beybe.

Gość gość
ojoj, zrozumienia? pytam co uwazacie widzac taką parę

Gość basiaaaa26
*mi tez sie taki podoba nie MOWIĘ ZE MAM JAKIEKOLWIEK FANTAZJE EROTYCZNE!!! zauroczylo mnie wnetrze...madrosc,statecznosc,inteligencja,charyzma,poczucie humoru,kultura,takt,maniery,opiekunczosc.,męstwo.....KLASA...zyczliwosc...niski cieply glos,przenikajace spojrzenie....mam dreszcz jak go widze:) ale ZADNYCH FANTAZJI:P fajnie BY BYLO sie zeznajomic....umowic,chodzic na kawę,zwierzac,moze jakas wiez przyjacielską...moze nawet przytulic DO kogos tak empatycznego przy kim czujesz sie bezpiecznie....ale z fizycznosci to TYLKO TYLE:)

Gość gość
ona ładna on zadbany gdybyscie takich widzieli gdzies obojetnie

Gość gość
Czuje obrzydzenie i tyle

Gość gość
co widzę? sponsora z prostytutką!

Gość gość
basiaaaa a czemu seks nie?

Gość Tavarish Illicz
Ma gościu wysoką emeryturę. Owszem,owszem.:classic_cool: O ile nabył prawo do emerytury jeszcze przed obecnymi rządami.:classic_cool:

Gość basiaaaa26
No i może też czasem w porywie tej fantazji i namiętności mogłabym wziąć mu do buzi.:)

Gość gość
może wypowie sie ktos inteligentniejszy ?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
pytałam o jego zonę ...a rozwód ma? czy masz problem z odp.?

Gość gość
nie umiesz sformować tego tematu po polsku ? : "co myślicie widząc 28 latke i 62 letniego pana" czy tu większość osób to analfabeci ?

Gość basiaaaaa26
tamto ostatnie to byl podszyw! :P nigdy przeciez nie wiemy, czy gosc ma 52,55 lat,58...czy 61 lat... jesli nie patrzymy mu w dowod osobisty...to skad to oburzenie ze to geronrofilia???? TAK JAK mowię-POZ TYMI WSZSYTKIMI CECHAMi charakteru ktore wymienilam.(poza ujmujacym urzekajacym wnetrzem).... jelsi gosc jest zadbany...PRZYSTOJNY,UBRANY WSPOCLZESNIE,MODNIE.,NA TOPIE...LADNIE PACHNIE,DROGIM PERFUMEm...(a NIE UBRANNY JAK JAKIS DZIAD Z PRLu smierdzacy tanią wodą),ma ladne zadbane dlonie ( u starszych to rzadkosc) ,jesli jest ogolony....jesli ma pionowa postawe ciala,jelsi ma wszsytkie zeby...TO SKAD WIECIE ZE MA TO 60 LAT??? :P mnie TAM u mojego 50 latka , imponuje wnetrze,madrosc,klasa,takt,kultura,pewnosc siebie....facet troche mnie peszy i oniesmiela...wlasnie ta madroscią.,męskoscią (?) ..jest tak stoicko spokojny mimo bardzo odpowiedzialnego zawodu.... Nie wiem dlaczego seks nie...Moze nie jestem jakims napalencem.Moze to nie ten etap znajomosci zeby myslec o sekie.(widzimy sie sporadycznie).Moze za malo go znam zeby go pożądac? :) chcialabym z nim dluugo rozmawiac,slyszec jego glos,chcialabym zeby mowil swoje anegdoty...chcialabym patrzec mu w oczu i zeby on na mnie patrzył :) chcialabym isc do teatru czy na jakis wernisaz.....Moze przytulic sie...i poczuc bezpiecznie przy kims takim... Tyle :) a gosc ma żonę i dzieci w moim wieku ...moze ta swiadomosc mnie odpycha od fantazji?

Gość basiaaaaa26
a co MY mamy myslec...co nas to obchodzi?gimbaze sie pytasz,sfrustrowane-zazdrosne dziewice,prawikow???:D jesli wiemy ze obydwoje sa wolni...maja prawo do szczescia!!! :) zadne z nich nie ma plakietki na GLOWIE ZE ma 62 ,czy 28 lat... (pana mozna odmlodzic strojem,a pani nie powinna sie przy nim ubierac jak nastolatka).... NO DAJCIE JAKIES NAZWISKO aktora -amanta (polityka?) w wieku 60 lat... sa zadbani i mescy...i maja fanki.. A taki Wojewidzki Kuba to co -mlodzieniaszek??? GOSC MOGLBY BYC JUZ DZIADKIEM,MA 50 TKE!!! A MOZG mlodzieniaszka,-wYRYWA 20 STKI....Dlaczego cale srodowisko i prasa go nie potepia...ze nie ma jakiejs 40 letniej zony???