Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wire

mam 21 lat a moja

Polecane posty

Gość wire

..a matka wciąż mi gada kiedy mam iść spać (21 - idź myj głowę i spać!) i jak siedzę przy kompie po 22 to wydziera się wniebogłosy 'nie wyśpisz się, nieodpowiedzialna jesteś!!'. Sądzi, że wszystko może mi mówić i rozkazywać.. kiedyś myślałam, że to nadopiekuńczość, dziś myślę, że celowa kontrola!

Gość gość
ucisz ja bo az slysze jak sie wydziera

Gość fotel
jest już po 22 .nie buntuj się idź spać.matka ma racje.

Gość wire
Nigdy nie jestem w stanie zasnąć po 22! Poza tym sama wiem najlepiej kiedy chce mi się spać! Jak byłam młodsza to ona mi nawet mówiła kiedy mam iść SIKAĆ. A do dzisiaj kiedy czegoś szukam np. w apteczce i jej mówię ze nią ma to ona ją bierze i szuka drugi raz, mówiąc 'a zobaczysz że jest!'. Oczywiście nie znajduje, bo nie ma podstaw do tego żeby tak sądzić (choć niewiele brakuje dziś, własnie przez jej zachowanie wobec mnie). Ciągle o wszystkim mi mówi mimo że nie proszę ją o rady, nawet o najprostszych rzeczach jakby sądziła że nie wiem.. i ma rację - tak się zamotałam że mam różnorakie problemy, boję się wszystkiego.. muszę jechać na lekach nawet.

Gość gość
22 dzieci spac.

Gość gość
up

Gość gość
jestes na jej utrzymaniu to co ty gowniaro pyskujesz? w*********j na swoje, wtedy mozesz cwaniakowac

Gość gość
bardziej jestem na utrzymaniu moich braci (ona mało co zarabia i idzie na komornika ta kasa) a z nimi o wiele lepiej się dogaduję ;] więc sam wyp*****.

Gość gość
jak jestes taka samodzielna, to czemu sie nie wyprowadzisz :D

Gość wire
nie mam takiej możliwości, trudno ciągnąć studia dzienne + praca (taka, żeby się samej utrzymać), a kierunku który studiuję nie ma na zaocznych.