Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaty czeka jeden i pol roku co jest nie tak

Polecane posty

Gość gość

gość Tak w skrocie on zonaty zona,dzieci w Polsce ja mezatka dziecko mieszkam za granica i on tu pracuje do kraju jezdzi co pare tygodni zainteresowal sie mna ja mu powiedzialam ze do lozka z nim nie pojde i zeby sobie dal spokoj ze mna.Znamy sie 2,5 roku piszemy od 1,5 roku codziennie pare razy spotkalismy sie rok temu doszlo do pocalunkow ale powiedzialam mu ze to sie nie powtorzy i do tej pory nic nie bylo mi od poczatku wpadl w oko i z mojej strony sa uczucia powiedzialam mu zebysmy najlepiej zostawili to wszystko on powiedzial ze nie przestanie sie o mnie starac i ze bedzie czekal .Seksu wogole nie bylo .Nie rozumiem tego wszystkiego normalnie zonaty facet szuka kogos zeby zaspokoic swoje potrzeby rozumiem poczekac ale nie az tyle zdarzylo sie komus cos takiego co myslicie o tym?

Gość gość
jest z dala od zony i chce sobie facio podymac, ot cała filozofia

Gość znam sie na rzeczy
stara bajka jakich tysiace na tym swieice. kobieta i facet z dala od domu, poczuli wiatr wolnosci i mysla ze czas cos zmienic, zaczac nowe szczesliwsze zycie, ale koniec zawsze jest smutny bo czasy juz inne i czlowiek nie juz wolny, sa dzieci, rodzina i czlowiek ktory nas kocha i czeka. moja rada jest tak dla wszystkich-nie dajcie wciagnac sie w takie cos! sam to przezylem i do dziasiaj cierpie a minelo juz kilka lat.

Gość znam sie na rzeczy
sluchaj swojej intuicji ona dobrze ci podpowiada, zaluje, ze ja bylem taki gluchy

nie wmawiaj sobie wieliej milosci, facet zauwazyl ze dziala na ciebie i uzyje wszystkiego, klamstw, falszywych obietnic, kwiatow, romantycznych spotkan zeby to wykorzystac a pozniej jak juz mu sie znudzisz to wroci potulnie do zoneczki a ty? no wlasnie, bedziesz mogla zyc z mezem w klamstwie przez reszte zycia?

Gość gość
Wiesz ile takich historii jest ? Chcesz pakuj sie w to .Ale nie licz na szczesliwe zycie .W koncu on cie przeleci i bedzie to robil za kazdym razem jak przyjedzie .Potem bedzie wracal do domu i bedzie udawal kochajacego ,zapracowanego meza .

Możesz liczyć tylko na fuuckfriending... a prawdziwy Wokulski to jestem ja, a nie ten debil podszywacz powyżej.