Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wybierają kobiety przez pryzmat sexu

Polecane posty

Gość gość

i nic więcej dla nich nie ma znaczenia? Im bardziej wulgarna, bezpośrednia i głupia ale chętna tym lepiej? Dlaczego?

Bo tak k***a i już. Umrzesz i przez pokolenia nic się nie zmieni. Po co się pytasz.

Gość gość
Bo chcą roochać, to chyba oczywiste, że jakby woleli głaskać nas po głowie, to by brali te o miękkich włosach.

Cóż, olał Cię dla innej i koniecznie musisz napisać jaka ona głupia i wulgarna, a Ty pewnie mądra i subtelna?:D

Gość gość
wy jakoś nie pałacie zrozumieniem i empatią do prawiczków. hipokrytki

Gość gość
jesteś głupszy niz ustawa przewiduje

Gość gość
kobiety czepiają się facetów, że patrzą tylko na wygląd a nie robią nic tylko czekają, aż facet zagada a wtedy facet widzi tylko wygląd czepiają się, że faceci wybierają kobiety przez pryzmat seksu a same robią tak samo stąd też jest ten typ macho.

Gość gość
Mi faceci tłumaczą, że takie na jeden raz są ok..ale na całe życie wybierają te normalne.. :)

Gość gość
Moj znajomy dlugo byl sam az w koncu znalazl sobie dziewczyne . Powiedzialam mu : ale masz fajna dziewczyne , ladna , zadbana , wyksztalcona... a on powiedzial :...no , ale ona nie jest sexbomba :( Kiedys mialem taka , tomi malo lozka nie rozwalila... Faceci potrzebuja sexbomby !!!

Złe pytanie, powinno być, "dlaczego faceci patrzą przez pryzmat seksu". Po prostu, na wszystko. Pozdrawiam.

Piotr B - czy twój nick i "zawadiacki" zwrot - pozdrawiam - nie jest sygnowany na podobiznę Maćka B?

Gość someone like you
Ciekawy temat. Może kogoś zanteresuje i odpowie: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5750622 zapraszam wszystkich! Bardzo dziękuję z góry za pomoc:)

Gość gość
co ty palancie wikejasz?!

Gość gość
To nie jest wina ani facetów, ani kobiet tak jesteśmy zaprogramowani, mężczyźni pragną r****ć bo tak ich natura stworzyła, mają swoje gany przekazywać, robić dzieciory co by świat istniał. Kobieta pragnie ogiera też po to aby ona i jej dziecko miało dobre życie (przetrwanie) Szuka silnego faceta, który będzie dbał o byt dzieciorów. Wszystko kręci się wokół przedłużenia gatunku. Amen

Nie mam pojęcia kto to jest Maciej B. W takim razie nie pozdrawiam. ;)

Gość Heniuś
A jaki inny pryzmat kobiety mogą facetom zaoferować? Spójrzmy prawdzie w oczy, poza dawaniem d..y dzisiejsze kobiety niewiele do związku wnoszą więc niech chociaż to będzie na najwyższym poziomie. 99% kobiet lubi być obiektem seksualnym więc po co baby ta hipokryzja? Po to wsadzasz mi cyce do drina i świecisz d**ą żeby teraz zgrywać wielką cnotkę? Mam poświęcać czas, pieniądze, nerwy, zdrowie fizyczne i psychiczne dla baby, która nawet dobrze w łóżku sobie nie radzi? Po co ja się pytam skoro to samo mogę mieć u pierwszej lepszej d****i lepiej, szybciej i taniej? Tylko baba może mieć pretensje do faceta za to, że ten próbuje spełniać jej oczekiwania. Przecież faceci robią dokładnie to (czasem mniej, czasem bardziej udolnie), czego od nich oczekujecie!

Gość gość
wazne ze polski chłop z wszystkiego ma przyjemność a najwazniejsze że z duppy Panie HEN!

Gość gość
Heniuś bardzo ci współczuję, że matka cię skrzywdziła lub ojciec, że miałeś taki smutny przykład w życiu. Szkoda mi ciebie bo widać, że jesteś strasznie skrzywiony moralnie, nie masz szacunku wobec kobiet, a nawet wobec siebie samego. Uważasz, że twoja matka, córka, siostra też są od dawania d**y?

Gość gość
Heniuś to sfrustrowany prawik:)

Gość gość
Czym się różni kaczka od teściowej? - Kaczka zasra całe podwórko, a teściowa całe życie.

Gość gość
głupiec powtarza jak mały chłopiec :D

Gość gość
Wlazła sfora na Heńka. A ten tylko prawdę napisał. A że ujął to trochę wulgarnie, cóż.

Gość gość
henius ma racje

Gość gość
A przez co ma oceniac? Powiedzmy sobie szczerze, jak facet chce sie zaspokoic intelektualnie to raczej pojdzie porozmawiac z kolega. Duchowo, cokolwiek to znaczy, tez raczej z mezczyzna. To niech ta baba sie chociaz do tego seksu nadaje. Wiem, obraza majestatu, wymagac czegokolwiek od ksiezniczki, ale badzmy, k****, powazni.

Gość gość
gość A przez co ma oceniac? Powiedzmy sobie szczerze, jak facet chce sie zaspokoic intelektualnie to raczej pojdzie porozmawiac z kolega. Duchowo, cokolwiek to znaczy, tez raczej z mezczyzna. To niech ta baba sie chociaz do tego seksu nadaje. Wiem, obraza majestatu, wymagac czegokolwiek od ksiezniczki, ale badzmy, k****, powazni. x Ty wymagasz wyłącznie seksu,więc nie spodziewaj się niczego więcej.

Ponieważ seks jest najprzyjemniejszą częścią związku. Nie wyobrażam sobie sytuacji żebym był z kobietą z którą uprawianie seksu jest przykrym obowiązkiem. Czułbym się w takim związku źle, jak jakaś męska d****a ... to takie niemęskie wiązać się z kimś kogo nie akceptuje się seksualnie. Tylko kobiety to potrafią, bo mają większy zakres tolerancji i inne priorytety biologiczne.

Gość gość
Seks jest w związku ważny,ale nie powinien przysłaniać reszty ważnych aspektów życia.Wam wystarcza seks,więc macie to czego chcecie.I nie narzekajcie na"księżniczki".

Gość gość
wiecie co mnie zawsze najbardziej rozwala? w facetach? są k***a tak okropnie brzydcy, spasieni, zaniedbani, nie umieją się ubrać, nie ma o czym z nimi pogadać, nie mają żadnych pasji, są nudni, nie zarabiają itd. itp. a od kobiet wymagają bycia seksbombą zawsze chętna :D ja p*****le panowie jakie z was jest dno. żeby r****ć, mówiąc waszym językiem, takie laski, trzeba samemu wyglądać. chociaż tyle. po co mi seks z brzydalem? nosz k***a niedorozwoje p********e.