Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camillala

miłość do koleżanki

Polecane posty

Gość camillala

hej mam problem, mianowicie chyba zakochałam się. Niby nic w tym złego sęk w tym że to moja koleżanka z ktora widuje sie prawie codziennie (studia)... Nie moge przestać o niej myslec :(( boje sie tego uczucia, ze wzgledu na nietolerancje i skrajny katolicyzm w mojej rodzinie co robic?? jak przestac kochac widujac ją tak często

Gość camillala
wolałabym jakieś bardziej racjonalne wyjście ale dzieki za pomysl :))

Gość Wujcio Bardzo Dobra Rada
Ja ma pewny sposób. Będziesz porzebowała -różowe dildo, -patyk ok 40-50cm, (może być obcięty kij od szczotki) -jednorazową reklamówkę z Biedronki, -jedną rękawicę bokserską (prawą, lub lewą zależy od Ciebie), -termos z kawą i kubek - dużo cierpliwości i czasu. Robisz tak: Zaczajasz się pod chatą ukochanej najlepiej nad ranem. Nalewasz z termosu kawy do kubka żeby się pobudzić do akcji. Następnie nadziewasz dildo na patyk, mocno i pewnie. Teraz czekasz, aż ukochana wyjdzie z chaty i dyskretnie podlatujesz do niej z tyłu, ale tak by się nie zorientowała i walisz ją po łbie przygotowanym wcześniej dildem na kiju, ok. 4-5 razy. Teraz obserwujesz jej minę. Jesli ujrzysz zgrozę i wściekłość - nic z tego nie będzie. Gdy na jej twarzy odmaluje się zaskoczenie i niedowierzanie, musisz szybko (to kluczowy moment) przystąpić do dalszej akcji. Jeśli jest zaskoczona, to ma otwartą japę... Natychmiast pakujesz jej tam dildo na kiju (ale nie za głęboko), szybko obiema rękami wykręcasz suty i następnie błyskawicznie nałożywszy rękawicę bokserską zadajesz celny prawy(lewy) sierpowy. TU UWAGA TECHNICZNA. Niedopuszczalne są inne ciosy: podbródkowy (uszkodzenie, odgryzienie dilda), prawy/lewy prosty (możesz uszkodzic swoją ukochaną wbijając dildo z kijem do płuc). Taki obrót spraw oszołomi Twoją miłość i spowoduje, że złapiecie się za ręcę i wspólnie zaczniecie tańczyć "kółko graniaste", bądź też "biedroneczki są w kropeczki". Gdy już nastąpi wytrysk jej miłości do Ciebie wyciągasz dildo i chowasz do przygotowanej uprzednio jednorazówki z dyskontu spożywczego "Biedronka" (dildo przyda sie potem) i porzucając termos i opróżniony kubek po kawie udajecie się do krainy wiecznej szczęśliwości. Sposób sprawdzony, nie dziękuj.

Gość camillala
Na poprawę humoru pomysł świetny :D dzieki