Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fataknieee

krotka szyjka a seks

Polecane posty

Gość fataknieee

A wiec zaczynam 29 tydz i moja szyjka na ten moment ma 26mm. Mam prowadzic spokojny tryb lezakowac ale raz dziennie moge wyjsc na spacer czy wolno mi od czasu do czasu pozwolic sobie na seks alle np. Bez orgazmu i szalenstwa? Nie przyjmuje tez zadnych lekow jedynie magnez 1050mg na dzien

Gość gość
A CO NIE WYTRZYMASZ

Gość gość
ja bym nie ryzykowała a ty nie pytaj na kafe a lekarza zapytaj

Gość gość
zresztą takie problemy szybko postępują i to, ze dzisiaj możesz jeszcze chodzić na spacery nie oznacza, ze za tydzień też będziesz mogła. oszczędzaj tą szyjkę lepiej bo jak będziesz kombinować z seksem i takimi tam to jeszcze cię całkowicie unieruchomią bo problem się pogłębi

Gość gość
Ja od 20 tyg mam17 mm i dużo leże a sex uprawialam wciągu ostatnich 12 tyg może 7 razy szybki numerek ale delikatnie. Teraz jestem w 32 tyg szyjka ma 11 mm Moimzdaniem mozesz sobie pozwolic na delikatny sex wcale nie masz az tak krotkiej szyjki

Gość gość
I co z tego że delikatny? Ale powoduje skurcze macicy! a później ryczą bo im się wcześniak ułozył. Może gdyby nie twoje delikatne numerki dalej miałabyś 16mm szyjki a tak ryzykujesz życiem swojego dziecka. nad chcica zapanować nie potrafisz?

Gość gość
Tez mialam krotka szyjke macicy , i seks skonczyl sie krwotokiem w 26tc. masakra strach bo nie wiedzialam co sie stalo myslalam ze poronilam ale na szczescie nie. poprostu skrzep sie odkleil i to wszystko wlasnie dlatego ze krotka szyjka byla.. pozniej do konca ciazy strach nie pozwolil na sex ..

Gość gość
w ogóle dziwni lekarze mi moja gin od razu jak zobaczyła w 22 tygodniu że szyjka się skraca to leżeć, leki i zero sexu i żebym sama zdecydowała na czym mi najbardziej zależy bo zrobię co chcę i szczerze jak oboje sobie pomyślimy o tym to od razu nam się odechciewa tym bardziej że kopie cały czas nie wiem ale nie przełamiemy się to jakieś dziwne nie będę potem wyć bo bzykać się musiałam