Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedzie pan samochodem

Polecane posty

Gość gość

i widzi teściową na rowerze i mówi: -Gdzie teściowa jedzie -Na cmentarz Na to zięć : -A kto rowerek odprowadzi

Facet ru*cha kobietę na cmentarzu, podchodzi do niego jakiś gościu i mówi: - Ej koleś daj por*uchać - Wal się, wykop sobie.

Gość looser to pipsko
dawać więcej cmentarnych dowcipów

Ten powinien rozwalić. Dobry jest. | Jedzie hipis autobusem i na następnym przystanku wsiada zakonnica. Hipis tak się jej przygląda i myśli: Ale fajna dupa! Zar*uchałbym ją ! I tak się na nią patrzy, patrzy...aż w pewnej chwili kierowca do hipisa: - Ty hipis co ty tak patrzysz na tą zakonnice? Co podoba ci się, co? Na to hipis: - No kur*wa, wyr*uchałbym ją. - Ty hipis to ja ci coś powiem. Ona co noc chodzi o 12. w nocy na cmentarz się modlić. Przebierz się za Jezusa i powiedz jej że ma dla ciebie to uczynić. Na drugi dzień hipis przebrał się za Jezusa, posypał się brokatem aby świecił i poszedł na cmentarz. Schował się za drzewem i czeka na zakonnice...nagle idzie zakonnica hipis wyskakuje i mówi. - Jam jest pan Jezus twój! Na to zakonnica. - O Jezu co mam dla ciebie uczynić? - Ściągaj majty będe cię je*bał! - Ojoj, ale mogę tylko w dup*e bo chcę być dziewicą. - No dobra ! Hipis ją tak dyma dyma dyma a gdy skończył, zdjął z siebie przebranie i mówi: - Ha ha. To ja, ten hipis z autobusu !!! Na to zakonnica. - Ha ha to ja ten kierowca z autobusu!!!!!!