Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy ile placicie nianiom

Polecane posty

Gość gość

ile mamy zostaje wam z pensji po oplacie niani. u nas nianie 700-900.pensje ok 1200-1700. ile u was zostaje po oplacie niani?

Gość 3 MIESIACE
mnie nic by nie zostało chyba, zarabiam 1300, gdybym płacila 7 zł na godzine i musiala zatrudnic na 9h dziennie to musiałabym oddac cala wypłate i dołożyc troche od męża. 7 razy 9 = 63, 63zł na dobe razy 22 dni = 1386zł.

Gość gość
ale do pracy chyba wracasz, co? co wówczas zrobisz, czy na wychowawczy idziesz?

Gość gość
1700 miesięcznie. Z dzieckiem jest zawsze 7,5 godziny. Zajmuje się tylko dzieckiem bez gotowania dla niego.

Gość gość
1700zł miesięcznie? jezu. ale pensja. to co to warszawa? czemu tak drogo.

Gość gość
No kurde to i tak mało płacę. Koleżanka ponad 2 płaci

Gość gość
Na rękę 1300zł , niania jest na pewno 5 dni w tyg poniedziałki mam wolne jestem w domu ,chyba że mam coś do załatwienia dzwonię i zaraz jest albo zawożę młodego do niej jest ,po 5-7 godzin ,niedziela na tel ale ten dzień jak pracuje to wychodzi 12 godzin czasami dłużej ,i tak w te niedziele niania rzadko jest o bo przeważnie przyjeżdża moja mama ,mąż jest niestety przez większość czasu za granicą ,po opłaceniu niani z mojej wypłaty zostaje 2000zł z hakiem więc nie jest źle ,syn poszedł do przedszkola ale tak się darł że po 2 tyg zabrałam go i niania wróciła .

Gość gość
Niani place 2200 ale to duze miasto a niania ma swietne kwalifikacje. Zostaje wystarczajaco aby sie to oplacalo :)

Gość gość
Ty widujesz w ogóle swoje dziecko ,czy niania ci je wychowuje .

Gość gość
masakra nic tylko niania zostac heheh :P

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
ja w Gdańsku biorę 10/h :)

Gość gość
to widze ze nas na wsi tanio 700zl

Gość gość
Poznań, 2-letnie dziecko, 6h dziennie, 4 razy w tygodniu, płacę 800 zł miesięcznie.

Gość gość
Płaciłem 300 zł za 3 h pn-pt. Po odliczeniu dojazdu zostawalo mi 500 :D praca na pół etatu

Gość gość
nie wiem ile musiałabym zarabiać żebym mi się opłacało wynająć nianie za 1700zł , w moim mieście w takim przypadku już lepiej zostać w domu bo w biurze się zarobią nie więcej niż 2000 kobieta w ogóle nie zarobi więcej niż 2300 . Szczerze nie wiem ile u nas to kosztuje ale teraz to mnie nastraszyłyście ;)

Gość gość
ja w Kaliszu płacę niani 1000zł na reke na miesiac. takie sa ceny

Gość gość
300zł ?? hahaha nie wiem kto jest naiwny zeby za takie grosze sie uzerac z cudzym dzieciakiem

Gość gość
Ja płacę 2,5zł za godzinę, niania siedzi 9 godz. dziennie. Mieszkam w Ełku i tu są takie stawki. Sama zarabiam 1100zł, bo mam niepełny etat, więc więcej nie mogę zapłacić.

Gość lukrecija
2,5 ?? nieźle...tragedia... krakow 10 / h

Gość gość
Ja płaciłam w ubiegłym roku 7zł/h wychodziło mi średnio 500zł za 5 godzin dziennie, kilka miesięcy pracowałam dłużej i wtedy niani płaciłam odpowiednio więcej. Zostawało mi sporo więcej niż płaciłam niani, oddawałam średnio 1/4-1/5 poborów.

Nie znam nikogo ,kto płaciłby poniżej 800 zl (to jest w moim otoczeniu minimalna suma, niżej nie ma ,absolutnie)od tej sumy idzie tylko w ZWYŻ, nie w dół, no ale to jest zależne od godzin i pozostałych czynników a ceny potrafią być kosmiczne

Gość gość
u mnie w mieście moja mama kilka lat temu pilnowała od 7 do 15stej i musiała dojeżdżać autobusem około 3 km 500zł takie były stawi nie wiem jak teraz nikt więcej nie da jak ludzie zarabiają 1500-1700zł

Gość gość
Nie napiszę ile, ale płacę duzo więcej niż "wasza" średnia. Niania jest super. Musiałam wrócić bardzo szybko do pracy, więc nianią nie mogła być osoba bez kwalifikacji i przeszkolenia medycznego. W sumie jestem bardzo zadowolona.

ja tez jestem zdania, że jeśli oczekujemy dobrej BEZ zastrzeżeń opieki nad dzieckiem, to nie możemy traktować opiekunkę jak darmowa sile robocza, rzucając jej marne i śmieszne grosze na odwal się,trzeba doCEnić jej prace, z szacunkiem do niej podchodzić i do jej wykonywanej pracy. Tym bardziej jeśli mamy konkretne wymagania do pracownicy, a nie aby na odpierdool robote wykonywała, to również uczciwie i godnie trzeba jej podziękowanie w postaci co miesięcznej pensji na jaka sobie uczciwie zapracowała bez obijania się . 500 zł to jest kpina

Gość gość
ja 600 zł

Gość 650 kilka lat temu
650 kilka lat temu

Gość gość
260 zl za 4 h dziennie, mieszka blok dalej i przychodze ze swoja pol roczku starsza niz moja corka. Male miasto na Mazurach.

Gość gość
małe miasteczko od pn do pt po 7 h dziennia 700 zł płacę a zarabiam 1650 zł

Gość gość
witaj gośc skąd jestes ja ze szczytna. wlasnie mowie o 700zl za 8godzin.

Gość gość
kpina to jest dostac 1500zl na rodzine meska pensja. i ty twierdzisz ze na mazurach 500zl to malo?):) my łososi ani orsayów nie kupujemy, papier toaletowy masz za stówę?