Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy ile placicie nianiom

Polecane posty

Gość gość
to bardzo malo zarabiasz moj ksiegowy zarabia 3tys netto

Gość gość
12 zł/h, jedno dziecko, Kraków. Plus różne "bonusy", zaokrąglanie sumy w górę. Niania nie jest regularnie codziennie, bo mamy niestandardowe godziny pracy, ale jeśli przychodzi, to na co najmniej 8 godzin, w godzinach popołudniowo - wieczornych. Czasami codziennie, a czasami co drugi, trzeci dzień. Zajmuje się tylko tym, co dotyczy dziecka, nie gotuje. Mnie samej za mniej niż 10 zł/h nie chciałoby się z domu ruszać, więc płacę trochę więcej, ale uważam, że warto. Nasza niania to skarb.

Gość gość
13zl to ja milam 10lat temu w wawie

Gość gość
1100 zł za 40 godz na tydzien

Gość gość
Poznan,9.5h dziennie,1700

Gość gość
2000zł, 8h (+/-pol h na nasze dotarcie do pracy i do domu), podlasie, zajmowanie sie dzieckiem +drobne porzadki jak spi, typu prasowanie, starcie kurzy, czasem odkurzy i znyje podlogi

Gość gość
20 godzin tygodniowo - 350 zł,

Gość gość
ja jestem opiekunka dziecka u bardzo bogatej rodziny, mam 3000tys za zjamiwanie sie 3 letnim dzieckiem, czasami mama siedzi w domu, ale ja takaze przychodze:) super ludzie(i nie chodzi tylko o wyplate:))

Gość gość
nie dalabym nigdy pol wyplaty serio

Gość gość
a mnie ciekawi nie to, ile im płacicie tylko jak wykszałtcone, madre zyciowo, doswiadczone i sprawdzone sa wasze nianie. Bo powiem szczerze - nie powierzylabym dzieci , ktore przecież chcę wychowac jak najlepiej, komus głupszemu od siebie. Czy te nianie lepiej niz wy sa w stanie zadbac o ich rozwoj fizyczny umysłowy, zdrowie , przekazać im - mowiac wzniośle - wszelkie wartosci moralne? Moze akurat takie znajdujecie - choć ktoś naprawdę na wysokim poziomie w tych dziedzinach i autentycznie zaangażowany rzadko wybiera prace jako niania u obcych ludzi za niezbyt wielkie pieniadze. Moze hobbystki... A male dziecko jest taki chłonne, własnie wtedy się kształtuje, kazdy dzień jest ważny.

Gość gość
"gość no ale żeby np 3 lata siedzieć w domu z dzieckiem? to tez jest przesada... a potem drugie dziecko i kolejne 3-5 lat w domu... mam znajomą co najpierw jeden maluch, czekała z drugim żeby mieć czas 100% dla pierwszego, potem drugie dziecko i to samo i tak minęło 8 lat... ZGROZA dla mnie to jest chore" xxx xxx Nie rozumiem co jest dla CIebie chore? ze matka zajmuje sie swoimi dziećmi ? xxx xxx nie zajmuje tylko poświęca wszystko dla dzieci, całą siebie, ludzie bez przesady! dzieci nie są aż tak absorbujące! znam takie kobity co siedzą w domu aż dzieci skończą 18 lat w rezultacie nie pracują całe życie i ze swoich dzieci tworzą aspołeczne twory najczęściej z fobią społeczną.

Gość gość
miejscowosc pod warszawa, placilam 10zl za godzine, w miesiacu ok 100godzin