Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzynka wprosiła się na nocleg a ja jestem już przeterminowana

Polecane posty

Gość gość
Obłudnicą to Ty jesteś- bo udajesz, ze jest ok a trafia Ciebie w środku, ze ktoś skorzysta z Twojej "gościnności" :D

Gość gość
Myślałaś, że Ci wszyscy przyklasną tak? Będą biadolić nad Twoim losem, nad straszną harówką związaną z ugoszczeniem złej kuzynki? To, że nie chcesz gościa to jeszcze mały pikuś. To, że pozwoliłaś jej spać u siebie a teraz to roztrząsasz to jest dopiero problem i chamstwo

Gość gość
rozumiem że możesz nie mieć na to ochoty, czekają na poród...nieważne czy się dobrze, czy źle czujesz, to jest taki czas że dodatkowe wrażenia są niepotrzebne.

Gość gość
Juz zalozylas taki temat...Zgodzilas sie zeby kuzynka u ciebie nocowala bo studiuje w twoim miescie. Teraz ci przeszkadza? To powiedz jej, ze chcialabys juz miec weekendy wolne bo zaraz sie dziecko urodzi. Twoja kuzynka sie przyzwyczaila, ze ma wolne weekendy od meza i dzieci - taka odskocznia. Poszlas jej na reke to teraz cierp :P

Gość gość
Ale ta kuzynka do niej przyjezdza i nocuje dosc czesto, chyba co drugi weekend, bo ma jakies tam wyklady...i autorka juz tu wczesniej plakala i dalej z tym nic nie zrobila....to niech placze dalej...

Gość gość
Zastanawia mnie dlaczego o takich sprawach piszecie na popularnym forum? Nie boisz się autorko, że kuzynka tu wejdzie, przeczyta, domyśli się, że chodzi o nią i będziesz mieć nieprzyjemności? Będzie mieć do ciebie żal, bo zgodziłaś się na nocowanie a teraz jej d**ę rąbiesz na forum. Powie o wszystkim rodzinie i będzie kwas.

Gość gość
Może dobrze Ci to zrobi autorko- skoro jesteś taka w kurzona na kuzynkę to może z tych nerwów urodzisz i będziesz już miała bobaska przy sobie :D Tylko teraz musisz wydobyć z siebie trochę asertywności bo za tydzień założysz temat " Kuzynka się wprosiła a ja mam malusieńkiego dzidziusia"

Gość gość
prowokacja hah a idiotki się nakręcają

Gość gość
no tak- na kafeterii to wszystko jest prowokacją :D Idiotek wcale tu nie brakuje

Gość gość
ale jak się nabrały hah i jeszcze topiki powiązały..takie k***a zajęte mamuśki damuśki haha

Gość gość
jaka cisza nastała...

Gość gość
Nawet jeśli temat byłby prowokacją to co w nim jest takiego niesamowitego, żeby w to nie uwierzyć. Mało to fałszywych idiotek d**ę rodzinie obrabia na kafeterii, szuka poklasku i współczucia?