Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest coś czego kompletnie nie mogę zrozumieć kto mi wyjaśni

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest, że gruba świnia, kaszalot ważąca 100kg znajduje męża i wychodzi za mąż; a szczupła zgrabna laska zostaje starą panną? A tak się mówi, że faceci lecą na wygląd, to chyba nieprawda. Ile zgrabnych ładnych fajnych szczupłych 30letnich starych panien? A tymczasem oglądam zdjęcia na fejsie jak taka gruba beka ważąca 100kg w sukni ślubnej, NIE POJMUJE TEGO.

Gość psychiatra osiedlowy
nie ma przepisu ze trzeba wszystko rozumiec :)

Gość gość
Widzisz to jest tak - jesteś i brzydka i głupia dlatego siedzisz sama i syczysz jęzorem ...

Gość psychiatra gminny
jest zgola inaczej... niezaleznie od tego jaka jest autorka syczenie zarezerwowane jest dla zmij

Gość gość
Oj psychiatro gdybyś poznał moją teściową zmieniłbyś zdanie...

a co tu jest niby do zrozumienia. mezczyzni maja rozne gusta tak jak i jeden lubi zupe pomidorowa a drugi fasolowa :-) jakby sie wszystkim podobaly szczuple blondynki to polowa (moze nawet wiecej) kobiet nie miala by meza, to jedno. drugie to mysle, ze ty bys tego meza tej grubej pani nie chciala, a wiec chodzi o wymagania i oczekiwania. no i trzecie tez wazne, jakim ta kobieta jest czlowiekiem - moze wesolym, optymistycznym, cieplym w kontaktach z facetami, moze ma duzy temperament, moze, moze, moze. a ty widzisz swiat jakby jednowymiarowo - szczupla blondynka....

Gość gość
onaaa 85 Dlatego masz wibrator...

Gość gość
laVita niekoniecznie szczupłe muszą się podobać, są też kobiety z normalną wagą, ani szczupłe, ani grube, natomiast ja nie rozumiem co faceci widzą w takich wielorybach z widoczną otyłością po 100-150kg, przecież to nawet wstyd wyjść z taką na ulicę. A jednak się z takimi żenią.

Gość gość
Bez sensu temat. Bo gruba, to nie może mieć męża? Jak jest fajna z charakteru to znajdzie. A wy zwierzaki dobierajcie się dalej pod względem fizycznym. Już widzę ten szok za 20lat jak zobaczycie ze uroda przemija. Gruba może schudnąć, chuda może zrzucać skórę ale nadal będzie zmiją. Oczywiscie to żadna reguła.

Gość gość
niektórzy zakompleksieni faceci biorą sobie kaszaloty w nadziei że one będą widziały w nich ósmy cud świata i będą dozgonnie wdzięczne za tę łaskę inni biorą sobie takie które są ładne i mądre a niektórzy lubią właśnie takie kaszaloty, ot takie zboczenie

Gość psychiatra gminny
sadzisz ze malo tesciowych w zyciu widzialem? i tak bywaja bardziej strawne niz niejeden tesc

Gość gość
No ja teścia nie znam bo go teściowa wykończyła ...Więc jak widzisz -moja to żmija...