Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet leci na złych facetów

Polecane posty

Gość gość

na cwaniaków, krętaczy, oszustów, zdradzaczy, czesto chamskich agrysywnych typów a normalny i porządny to dla nich frajer nawet gdy są z takim w związku to czesto go zdradzają, dlaczego tak jest? Chodzi im o emocje, adrenaline w nudnym zyciu?

Gość gość
Ciągnie swój do swego ...

Gość psychiatra gminny
dlaczego wiekszosc mezczyzn ma mozg miedzy nogami?

Gość gość
Kobiety pociągają typowo męskie cechy charakteru - pewność siebie, zdecydowanie, stanowczość, szeroko pojęta siła osobowości. Problem w tym że te cechy łączą się często z innymi paskudnymi cechami ale nie zawsze. A co dla ciebie znaczy "normalny" facet? Bo dla mnie to własnie połączenie powyższych męskich cech z uczciwością, empatią itp. Skrajności czyli agresywność, patolologiczne zachowania ani też z drugiej strony pi.zdowatość, nie są dla zdrowych psychicznie kobiet pociągające.

Gość gość
Normalny facet o typowo męskich cechach ? takich nie ma...

Gość psychiatra wojewódzki
a dlaczego kobiety nie posiadają go w ogóle?

Gość gość
To jest tak jak w świecie zwierząt. Największe wzięcie ma samiec alfa. Pozostali załapią się w drugiej kolejności gdy alfa zaspokoi swoje potrzeby lub którymi nie jest zainteresowany.

Gość gość
Powiedzmy, ze ewolucja nas nierówno potraktowala. Czesc mezczyzn wyewoluowala ponad zwierzeta i faktycznie stali sie "ludzmi". U kobiet ten % jest sporo mniejszy. Empatia, współczucie, szacunek...Tam tego nie szukaj.

Gość gość
po prostu większość facetów to krętacze i udają porządnych a potem okazuje sie,że tylko udawali i jednak byli draniami. ci porządni okazują się nieporządni lub faktycznie jakieś laski lecą otwarcie na chamów,ale to już nie jest chyba ta większość..w każdym razie ja nie znosze buraków agresywnych chamów i r****czy,dla mnie facet musi być porządny.A jak jakiś udaje porządnego a ja sie nabiore,to chyba nie moja wina jest... no i jeśli porządny zostanie zdradzony i źle potraktowany to albo oznacza,że to on poleciał na wredną sukę,albo że miał pecha i trafił na oszustkę,która udawała porządną. Widzisz jakie to proste

Gość gość
..bo przecież laska która zdradzi dla "adrenaliny" i rozrywki to wredna małpa. też bym chciała,żeby trafiał swój na swego.No ale niestety przeciwienstwa sie przyciągają...to porządne kobiety są niszczone przez drani a porządni faceci przez suki kobiety przecież mają empatię np ja ;P

Gość gość
Czesc mezczyzn wyewoluowala ponad zwierzeta - część kobiet też. A ja jednak trafiam częściej na tekst "przecież my ludzie jesteśmy zwierzętami" u facetów.Sami przyrównują się do zwierząt,kiedy usprawiedliwiają swoje k****enie sie z kim popadnie

Gość gość
Dlaczego większość kobiet leci na złych facetów x Bo większość facetów jest zła,ale dobrze się kamuflują.