Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądał ktoś wczoraj Gessler

Polecane posty

Gość gość

Ci u których robiła rewolucje podali jej zupę pomidorową a ona się ich pyta- ta zupa to przecieru pomidorowego była robiona? Z obrzydzeniem to mówiła .Zdziwiłam się bo ja robię z przecieru a jak wy robicie ?

Gość gość
robię z krwi okresowej, wtedy jestem pewna, że mój partner będzie ze mną na wieki:)

Gość gość
Ja robię też z przecieru

Gość gość
ofkors, ze z przecieru...prwdziwa polska pomidorówa jest z przecieri,a Gesslerowa g***o wie:D

Gość gość
zgrubła ona strasznie :O

Gość gość
Ona z takim obrzydzeniem to powiedziała jakby zupa z przecieru to było coś obrzydliwego :(

Gość gość
to z czego ona chciala zjeśc tą zupę?? bo nie oglądałam?? ja sama robię przeciery,ale i z kupnych gotuję, zupę wszyscy wpierniczają az się uszy trzęsą, a dzieciaki prosza o dokladki. to z czego ja mam teraz robić ta zupę??

Gość gość
z pomidorow z puszki.

Gość gość
ona nie podała swojego przepisu tylko coś tam wzborknęła ze pomidory się miksuje i to też nie pomidory z puszki tylko takie Świerze :D

Gość gość
no ona z prawdziwych pomidorów! blenduje itd.... OKi, ale pzrecież to nei jeest jakas chemia pzreciez, a tak samo pomidory z puszki bez skórki - zblendowac... - ona tez zareagował a- ze moze z puski...bllee pewnie pzresadza, ja rozumiem ze jest wilką restauratorką ale na co dzien, zwykły codzienny obiad ciutke inaczej gotujemy, nie znaczy ze niesmacznie

Gość gość
chyba, żeś k***a ocipiał debilu powyżej 😴

Gość gość
czyli pomidorowa mozna robic tylko latem, bo tylko wtedy sa dobre swieze pomidory? :D ja mam zazwyczaj domowe przeciery, ale czasem zdarza mi sie robic na tych kupnych lub na soku pomidorowym i wszyscy zyja

Gość gość
w sensie?

Gość gość
przecież tak i skóra się trafi i pestki są, a one są gorzkie. czasem jak mi sie źle przecier zrobi i kikla ziarek wpadnie to zupa jest ochydna a co dopiero po całym pomidorze :o g***o ona wie o gotowaniu!! przecież ci ludzie w domu tez gotują, to znaczy ze wpierniczają coś niezjadliwego?? a co za tym idzie, w takim razie ja jestem z******ta kucharą i mogę knajpe zakładać?? :o

Gość gość
tak bo prwidlowo poiwnno sie robi ze swiezyc pomidorow. na masle sie przesmaza pomidory pomtem sie je plenduje. i na sicie sie je przeczyszcza z tych ziarenek.

Gość gość
no właśnie dlatego się zdziwiłam bo kurde od lat z przecieru robimy w domu a ona się krzywi :( to już nie wiem o co chodzi :(

Gość gość
krzywi sie własnie, ze z przecieru a powinno że świezych pomidorów ale kto by jej słuchał

Gość gość
jak ja bym miała sie p*******ć z przesmażaniem i przecieraniem tych pomidorów to by mi sie zupy odechciało:)

Gość kto oglądał do końca
nie oglądałam do końca AJk sie skończyło?? jak wypadła kolacja i póxniej wizytacja Geslerowej w tej knajpie??

Oglądałam ja też robię przecieru .Za to bardzo mi smakują gołąbki Gesslerowej przepisu

Gość gość
campari a gdzie moznaznalesc ten przepis na goloabki