Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądał ktoś wczoraj Gessler

Polecane posty

Gość gość

Ci u których robiła rewolucje podali jej zupę pomidorową a ona się ich pyta- ta zupa to przecieru pomidorowego była robiona? Z obrzydzeniem to mówiła .Zdziwiłam się bo ja robię z przecieru a jak wy robicie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
robię z krwi okresowej, wtedy jestem pewna, że mój partner będzie ze mną na wieki:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja robię też z przecieru

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ofkors, ze z przecieru...prwdziwa polska pomidorówa jest z przecieri,a Gesslerowa g***o wie:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zgrubła ona strasznie :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ona z takim obrzydzeniem to powiedziała jakby zupa z przecieru to było coś obrzydliwego :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to z czego ona chciala zjeśc tą zupę?? bo nie oglądałam?? ja sama robię przeciery,ale i z kupnych gotuję, zupę wszyscy wpierniczają az się uszy trzęsą, a dzieciaki prosza o dokladki. to z czego ja mam teraz robić ta zupę??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z pomidorow z puszki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ona nie podała swojego przepisu tylko coś tam wzborknęła ze pomidory się miksuje i to też nie pomidory z puszki tylko takie Świerze :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no ona z prawdziwych pomidorów! blenduje itd.... OKi, ale pzrecież to nei jeest jakas chemia pzreciez, a tak samo pomidory z puszki bez skórki - zblendowac... - ona tez zareagował a- ze moze z puski...bllee pewnie pzresadza, ja rozumiem ze jest wilką restauratorką ale na co dzien, zwykły codzienny obiad ciutke inaczej gotujemy, nie znaczy ze niesmacznie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
chyba, żeś k***a ocipiał debilu powyżej 😴

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
czyli pomidorowa mozna robic tylko latem, bo tylko wtedy sa dobre swieze pomidory? :D ja mam zazwyczaj domowe przeciery, ale czasem zdarza mi sie robic na tych kupnych lub na soku pomidorowym i wszyscy zyja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w sensie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
przecież tak i skóra się trafi i pestki są, a one są gorzkie. czasem jak mi sie źle przecier zrobi i kikla ziarek wpadnie to zupa jest ochydna a co dopiero po całym pomidorze :o g***o ona wie o gotowaniu!! przecież ci ludzie w domu tez gotują, to znaczy ze wpierniczają coś niezjadliwego?? a co za tym idzie, w takim razie ja jestem z******ta kucharą i mogę knajpe zakładać?? :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak bo prwidlowo poiwnno sie robi ze swiezyc pomidorow. na masle sie przesmaza pomidory pomtem sie je plenduje. i na sicie sie je przeczyszcza z tych ziarenek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no właśnie dlatego się zdziwiłam bo kurde od lat z przecieru robimy w domu a ona się krzywi :( to już nie wiem o co chodzi :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
krzywi sie własnie, ze z przecieru a powinno że świezych pomidorów ale kto by jej słuchał

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak ja bym miała sie p*******ć z przesmażaniem i przecieraniem tych pomidorów to by mi sie zupy odechciało:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kto oglądał do końca
nie oglądałam do końca AJk sie skończyło?? jak wypadła kolacja i póxniej wizytacja Geslerowej w tej knajpie??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Oglądałam ja też robię przecieru .Za to bardzo mi smakują gołąbki Gesslerowej przepisu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
campari a gdzie moznaznalesc ten przepis na goloabki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×