Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O matko czuję się jak mocher bo nie uprawiam anala

Polecane posty

Gość gość

wchodze na pewien portal dla kobiet, artykuł o analu, a w komentarzach pod artykulem 90% kobiet uprawia anal i lubi, WTF :O czuję sie jak zacofana jakas bo mam 30 lat i nigdy bym zadnemu facetowi nie pozwolila zeby wsadzil mi fiuta do pupy :O czy jestem normalna? :O bo juz nie wiem, serio :O

Gość gość
Tak jesteś normalna , bo znasz zastosowanie poszczególnych części ciała .Ja też jeśli jestem głodna, to jedzenie wkładam do ust, a nie do tyłka żeby go potem wydalić ustami.

Gość gość
"Ja też jeśli jestem głodna, to jedzenie wkładam do ust, a nie do tyłka żeby go potem wydalić ustami." v najlepszy tekst ever podsumowujący temat analu :D🖐️

Gość gość
oj tam skonczcie pierd#olic glupie histeryczki, same pewnie nie jestescie lepsze krowy :D

Gość Acotamchuj
Tak Asia, jesteś normalna :)🖐️

Gość gość
Gorzej,jezeli zaczelabys uprawiac tylko dlatego,zeby przestac czuc sie jak mocher,autorko :D

Gość gość
Gorzej,jezeli zaczelabys uprawiac tylko dlatego,zeby przestac czuc sie jak mocher,autorko :D

Przecież te procenty to kłamstwo. Ja czytałam w jakimś artykule, że anal uprawia 30% albo 40%. Jednak i tak nie można takich statystyk brać na poważnie.

Gość gość
dziwna jesteś. świat idzie do przodu. im więcej wiesz tym bardziej cię to podnieca. rób to na co masz ochotę. a zdziwiłabyś się co mohery wyprawiały w młodości :)

Gość gość
'' zdziwiłabyś się co mohery wyprawiały w młodości '' To teraz już wiem skąd ten popyt na pielucho-majtki :)