Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu niemowle nie chce spac znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

moj prawie roczny synek zasypia codziennie okolo 20. mamy staly rytual- kolacja,kapiel i usypianie przy kolysankach. budzi sie miedzy 2 a 3 na mleko ,a nastepnie o 6 juz wstaje. czyli,spi 10 godzin. ale nie zawsze....czasem po tym mleku w nocy nie spi juz do rana.i nie bylo by w tym nic dziwnego,gdyby nie fakt,ze w ciagu dnia ma czasami jedna drzemke....maksymalnie pol godzinna (zaledwie parę razy zdarzyla mu sie taka dluga polgodzinna....normalnie trwa ona tyle,ze zdaze zaladowac pranie do pralki i zaniesc to,co juz wyschlo do prasowania,a on sie budzi). mamy dzieci, ktore maja problem z usypianiem,o co moze chodzic? na ta drzemke w ciagu dnia usypiam go nieraz i godzine....w wozku to samo, drze sie tylko wnieboglosy.jest zdrowy,nic mu nie dolega. pomozcie,bo wariuje juz ze zmeczenia...

Gość gość
moja córa spała zawsze tylko w nocy nigdy nie spała w dzień tzn może pierwsze 2 tygodnie życia, potem zasypiała około 21 i do 6 oczywiście z budzeniem na mleko, w dzień ani minuty. nie ma w tym nic dziwnego każde dziecko jest inne niestety nie wszystkie niemowlęta i małe dzieci chcą spać w dzień. teraz córa ma 4 lata i nadal nienawidzi spać. Chodzi około22 i wstaje o 6stej

Gość gość
nie mialabym z tym problemu,gdyby nie fakt,ze j niemalze codziennie o 17 zasypia na podlodze...no ale jak bym go polozyla spac,to bym musiala zaczac dzien chyba o 3 w nocy...

Gość gość
u mnie też tak czasem było np po dniu na dworze zasypiała przy jedzeniu i musiałam ją budzić bo potem nie chciała spać do 24 :)

Gość gość
przy jedzeniu to mało powiedziane po prostu wpadała twarzą w talerz i to dosłownie :) musiałam ja budzić bo zawsze się bałam że ma coś w buźce