Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelka01

Możliwe nudności ciążowe tydzień po spodziewanej miesiączce

Polecane posty

Gość angelka01

Możliwe nudności ciążowe tydzień po spodziewanej miesiączce?

Gość angelka01
Prosze o jakies wypowiedzi na ten temat

Oczywiście, że w tym terminie mdłości mogą być już odczuwalne. Proponuje zrobić test

Gość mio mao
raczej mozliwe, ja tydzień po spodziewanej miesiączce byłam ogólnie rozbita,zmęczona, miałam mleczne, wodniste upławy/zaczęłam stosować wtedy probiotyki-m.in.invag dopochwowo/, miałam konkretnie nabrzmiałe i tkliwe piersi. Pierwsze mdłości przyszły jakoś pod koniec drugiego m-ca, a później wymioty-do 3 razy dziennie-tego nie życzę nawet wrogowi:)

Gość angelka01
No ja w poniedzialek powinnam spodziewac sie okresu a nie dostalam go do dzis, ale piersi mnie nie bola nawet troche, ze dwa razy mialam tak w ciagu tych kilku dni ze podbrzusze mnie chwilowo jakby pobolewało jak na okres ale nic z tego. Nawet teraz czuje takie delikatne mrowienie w podbrzuszu jak na okres. No i od poniedziałku mam dziwne upławy głównie wodniste (b. mokre - co tez myli mnie z tym ze jednak okres sie moze pojawil co konczy sie rozczarowaniem) ale też co jakis czas jakby pojawia mi sie taki serkowaty, lekko żółtawy śluz. A co do mdłości to wczoraj po godzinie jakos 14 mnie napadlo, juz nie mialam czym wymiotowac a dalej mnie ciągnęło... Nie wiem czy to może oznaczać ciążę ale oby nie, nie czuje się jeszcze gotowa.

Gość angelka01
Aha no i test robiłam w środę i wyszedł negatywny