Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniolekbezskrzydel

Charakter

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
oj jak ja bym chciała to samo żeby mi ktoś też dał receptę a ja taka sierota z miękkim sercem wiecznie płacząca na rozjechanym kotkiem albo oglądająca telenowelę i rycząca jak bóbr, dosłownie słabeusz ze mnie w kwestii psychicznej ach

Gość gosckosc
jak wychowanek będzie cię namawiał na frajernie to się nie zgódź, mów, że chcesz do celi grypsującej ;]]]

Gość gość
a ja chcialbym miec zamiec

Gość gosckosc
na początku warto określić granice swojego jestestwa, jakiś punkt zaczepienia, autorytet od Boga, tradycji, od rodziców, w ostateczności od popkultury, kiedy już zdobędziesz nienaruszalne fundamenty zacznij szanować swe słowa, mocno je szanuj, one krystalizują twoją osobowość i czyny, naucz się milczeć kiedy trzeba, naucz się być poza stadem, tylko tak można zdobyć "silny charakter"... no chyba że masz ochotę być niewyżytą suką z korpo, to ci nie pomogę :D

Gość gosckosc
generalnie poczucie "silnego charakteru" czerpie się z jakiejś wartości, niekoniecznie moralnej, u niektórych to może być doskonale zrobiona fryzura i zapewniona emerytura, u innych wiedza, znajomości, urok osobisty, siła fizyczna, cokolwiek, bardzo proste zależności