Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Katalonia

odchudzanie z rozmiaru 42

Polecane posty

Go艣膰 Katalonia

Witam! Przez ca艂e 偶ycie tyj臋 i odchudzam si臋 a win膮 jest zwyk艂e 艂akomstwo. Uwielbiam s艂odycze i dobre, kaloryczne jedzonko tak偶e mimo aktywnego trybu 偶ycia i tak cz臋sto przyjmuj臋 zbyt du偶膮 liczb臋 kalori... a to lody, a to pizza, a to domowy obiadek, na deser ciastko kremowe a mo偶e dwa... :) i wiecie jak to jest! Teraz w dodatku wr贸ci艂am zza granicy, a tam jeszcze wi臋cej tych s艂odko艣ci, przyty艂am 10 kg przez par臋 miesi臋cy i teraz czas zn贸w si臋 ogarn膮膰. Generalnie na przestrzeni ostatnich 5 lat moja waga skacze pomi臋dzy 64 - 80. Wiem, straszna r贸偶nica... i sama dziwi臋 si臋, 偶e nie mam wisz膮cej sk贸ry albo ogromnego celluitisu(dobrze napisa艂am? :P), ale to chyba za spraw膮 sportu:) Obecnie wa偶臋 77 kg :/ przy 168cm wzrostu. I nosz臋 ciuchy w rozmiarze 40/42. czyli L/XL M贸j pierwszy cel to zej艣膰 do 70kg!! wa偶膮c 70 i mniej nosz臋 spokojnie 38-40 a wa偶膮c 64 kupi艂am nawet dwie pary spodni w rozmiarze 36 :) Tak偶e zaczynam walk臋... Co planuj臋 zmieni膰? - je艣膰 regularnie - je艣膰 mniej - ograniczy膰 cukier - wykluczy膰 s艂odycze / ew, raz w tygodniu jaka艣 jedna "nagroda" za tydzie艅 diety. - du偶o zielonej herbaty i wody niegazowanej - nie je艣膰 po godzinie 19. - du偶o owoc贸w, warzyw, zdrowej 偶ywno艣ci ( aczkolwiek u偶ywam s艂odzika, kt贸ry niestety zdrowy ju偶 nie jest :/) - je艣膰 urozmaicone dania, eksperymentowa膰 i szuka膰 r贸偶nych zdrowych i niskokalorycznych przepis贸w o kt贸rych b臋de tutaj pisa艂a!! :) - raz w tygodniu mierzenie cm i wa偶enie na czczo - regularne wpisy nt zjedzonych rzeczy - aktywno艣膰 fizyczna wskazana :) Je偶eli chcecie do艂膮czy膰 - zapraszam! Pom贸偶my sobie wzajemnie i motywujmy, wymieniajmy przepisami itd! :) Co do mojego dzisiejszego dnia to na 艣niadanie owsianka o godzinie 10. o godzinie 12 ki艣膰 winogrona, o godzinie 15 4 plasterki szynki z sosem czosnkowym i zupa cebulowa. przewiduj臋 jeszcze owoc/warzywa o 17 i kolacja o 19 - prawdopoodbnie serek wiejski z pomidorem, cebul膮 i 艣wie偶膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Cz臋艣膰. Ja mam 23 lata . 176 wzrostu i 78 kg wagi i te偶 nosze rozmiar 42 . Odchudzam si臋 od 5 listopada. Wpadaj do nas na temat co艣 o wielorybach czy tam waleniach nie pami臋tam dok艂adnie za艂o偶y艂a go vanne :D na pewno znajdziesz. Jest tam par臋 fajnych dziewczyn mo偶esz si臋 przy艂膮czy膰 b臋dzie nam bardzo milo:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach