Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankkaa145

Nietypowo intensywnie

Polecane posty

Gość ankkaa145

Cześć. Mój chłopak tuż po wytrysku zawsze "ucieka" z penisem ponieważ jest on bardzo wrażliwy na dotyk. Ostatnio wpadłam na pomysł żeby w trakcie naszych igraszek przywiązac go do łóżka (wiem, że się zgodzi) i po wytrysku mimio jego sprzeciwu pieścic mu penisa jeszcze kilka minut. Widziałam takie filmy w internecie. Bardzo mnie kręci taki widok. Co o tym myślicie? Może ktoś ma juz takie doświadczenie za sobą?

Raczej nie będzie to przyjemne, penis staje się nadwrażliwy po wytrysku, więc jeśli nie chcesz się nad nim znęcać, to użyj dużej ilości jakiegoś żelu, może spróbuj chłodzący, może być dobre wrażenie, a jeśli będziesz odpowiednio delikatnie pieścić, to uważam, że są szanse na ponowne powstanie tegoż ciała jamistego :)

Gość gość
mojemu m nie wiotczeje po wytrysku , dosyć dlugo pozostaje jeszcze twardy, o co chodzi , bo chyba powinien być wiotki?

A to moim zdaniem zależy od "jurności" i stopnia podniecenia, tylko dziewczyny, nie myślcie, że jak waszemu facetowi opadnie po wytrysku, to go nie podniecacie :P

Gość gość
ale pomimo twardości nie chce już zbliżenia dopiero za jakiś czas wiotczeje.