Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Isc wymienic twarog

Polecane posty

Gość gość

Kupilam w osiedlowym sklpie twarog. NIby termina ma do 14 listopada ale otowrzylam i juz smak i zapach nie taki jak trzeba. Myslciie ze wymieni na nowy?

Gość gość
hhhh

Gość gość od tematu
ja bym poszła, co mi szkodzi w pysk nie dostanę

Gość gość
wyslalam meza.

Gość gość
Watpie aby wymienili. Chyba ze wyraznie widac ze data przebijana.

Gość gość
ale w terminie ale czuc ze nie jest dobry ma dziwny zapach.

Gość gość od tematu
Jak śmierdzi to powinni wymienić

Gość gość
czuc jakby kwas .

Gość gość
ja bym tez poszla do sklepu wymienic

Gość gość
Ja tak kiedyś kupiłam 2 .ta sama data a jeden otworzyłam to śmierdziuch.Czuć że kwaśny już.Więc go wywaliłam.Nie chciało mi się iść zadymy robić o te kilka zł.

Gość gość
hahaha! co za czasy, że baba nie potrafi zadecydować czy pójść oddać twaróg za 2 zł bez uprzedniego zwrócenia się z problemem do opinii publicznej:D

Gość gość
idealny temat na forum o ciąży i macierzyństwie.. masakra, co tutaj się dzieje..

Gość gość
no twaróg miał być dla dziecka zapewne:D

Gość gość
i co nic sobie z tego nie zrobil nie wymienil olal meza. a facet ze sklepu wydawal sie ok. czuc ze jest nie dobry.

Gość gość
nie bede juz tam zakupow robic. nie bede wydawac kase na marne. i myslec czy cos bedzie dobre czyu nie.

Gość gość
Wiedzialam ze ci nie wymienia. Mialam kiedys podobnie smietane kupilam zielona a na wieczku dobra data. Poniewaz mialam bliziutko do sklepu zanioslam im te smietane z powrotem zeby sobie sprawdzili towar ktory wystawiaja na polkach. Ale udowodnic w sumie nie moglam ze ja tego wieczka nie zdarlam ze starej jakiejs smietany.

Gość gość
...czy tego, ze nie trzymalam otwartej dlugo w lodowce i sie zepsula. Facet w sklepie tak samo pomyslal o twoim twarogu. Ze dzisiaj kupilas dobry,a przynioslas na wymiane jakis stary otwarty dlugo jednak z dobra data. Na paragonie tego nie stwierdzisz.

Gość gość
zawsze tam kupowalam twarog bo maja naprawde dobry i tani. a dzis 1 raz trafilam na stare.

Gość gość
u nas walą taką ściemę w osiedlowym sklepie: chłodziarka jest stara jak mojżesz, ledwie zipie, więc temperatura tam to raczej grzanie niż chłodzenie. Stąd też częste przypadki zwrotów, z którymi nie dyskutują - pewnie sami wiedzą, o co kaman ;) i weź tu promuj lokalną inicjatywę. Wolę kupić w markecie niż żreć stare śmiecie

Gość gość
ja tak kiedys wymienialam mleko. Kupilam jedno, nie po terminie-kwasne, poszlam wymienic, w domu otwieram drugie-kwasne! Trzecie otwarlam w sklepie :P

Gość gość
ale ten sklepik ma na prawde dobre zaopatrzenie. akurat jest w okolicy same bloki a market dlaeko i pelno klinetow ma. i czesto tam kupuje akurat co zabraknie. i ceny tez ma dobre. nieraz kupowalam ten twarog czy to w kostce czy to na wage. i nigdy zadnych zastrzezen nie mialam. ale teraz jestem zla.

Gość gość
z 17.50 i co wtedy?

Gość gość
bylo dobre, ale juz tez sie zrazilam, bo to wlasnie taka lokalna marka, a zadne inne mleko mi sie nigdy takie nie trafilo

Gość gość
Mojemu mezowi kiedys sprzedali lody rozmrozone. Taka roladke lodowa w folijce. Biore te lody zeby wlozyc w domu do zamrazarki a tu miekka paczka. Macam z kazdej strony - no miekkie! Wrocil do sklepu i babka mu mowi, ze przeprasza ale wysiadl prad w gniazdku i zamrazarka byla wylaczona przez jakis czas.... No ale wiedzac o tym dalej sprzedawali rozmrozone zarcie i babka podajac mu te lody bezczelnie mu wicsnela miekka, rozmrozona paczuszke chociaz napewno wiedziala, ze tak miekka nie powinna byc...

Gość lody rozmrozone to najgorsze
co moze byc, bo namnazaja sie bakterie i mozna sie niezle zatruc. Ja tak sie kiedys zalatwilam w sklepie na wakacjach. Kupilysmy z kolezanka lody i oby dwie haftowalysmy dalej niz widzialysmy.... najlepiej jak kupujesz lodu to patrz czy maja zachowany ladny ksztalt. ale tak czytajac wasze wypowiedzi o tym ze sprzedawczyni nie ma jak sprawdzic czy nie podmienilyscie produktu i dlatrgo wam nie zamienia - masakra - tu gdzie mieszkam to od razu wymieniaja albo oddaja kase i jeszcze bardzo przepraszaja, zeby nie stracic klienta. A druga sprawa ze tu sie ludziom ufa....

Gość gość
wkurzylam sie i sama poszlam zrobilam taka bure przy ludziach. oddalam ten twarog. powiedzialam ze niech sam je takie swinstwo. jesli tak traktuje klientow i nic sobie nie robi ze sprzedaje nie dobry towar ze moze otruc ludzi. to zeby sie nie zdziwil ze zglose sprawe do sanepidu. facet czerwony jak burak. ludzie sie patrzyli. klienci powychodzili. i tak kobiety wachaly ten twarog i nawet sprobowaly i mowia ze faktycznie nie dobry.