Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci to bydło

Polecane posty

Gość gość
przy okazji powinno to wam dać do myślenia, że jesteście żałośni w łóżku skoro Polka chce sie bzykać z obcokrajowcem nie z wami. Wszystko ma swoją przyczynę. A wy k***a włazicie po pijaku, robicie swoje i do widzenia. Jak jakieś zwierze. W d***e macie nawet czy kobieta ma orgazm.

Gość gość
No już wyobrażam sobie jakie masz orgazmy obciągając brudną pałę turasowi na oczach jego kolegów na trawniku za przystankiem :-O

Gość gość
Byłem w anglii i nie ma aż tak dużo grubasek. I nie p********e tak bo to się żałosne robi

Gość gość
...a nagranie tego cudownego wydarzenia, tego mega szczęścia wysyłasz rodzicom żeby byli z ciebie dumni :-)

Gość gość
kobiety mają dosyć bycia poniżaną Polką, której chłopak ani nie zaspokaja ani nie szanuje. Nic dziwnego, że w końcu jadą za granicę i dostają tam prawdziwy seks. Mnóstwo Polek narzeka, że nawet orgazmu ze swoim mężem Polakiem nie ma.

Gość Edi Kindybał
wiadomo jak jest i gdy Uśka, Mańka, Olka rozmawia przez telefon ze swoją Matką w Polsce to opowiada, że tak Mateczko, tu jest w UK piękny świat i zupełnie inny świat a ludzie się do siebie uśmiechają na ulicy, nie ma takiego chamstwa jak w Polsce i wiesz Mateczko, mam tu w Londynie świetną pracę, pracuję oczywiście w biurze i bardzo mnie tu szanują za moją wiedzę i doświadczenie zawodowe, nie wrócę w tym roku do Polski, nie przyjadę na Święta, przykro mi , już muszę kończyć , na razie , baybay do lokalu wszedł śmierdzący i zapocony Latynos i powiedział wprost give me your ass

Gość gość
...że złapałaś czarnego pana boga za nogi, co ja piszę, za k****a, niech sie rodzice cieszą a koleżanki z wioski zazdroszczą :D

Gość gość
typowy Polak to mruk i cham, nieogarnięty, zaniedbany za to szukający lalki z p***ola

Gość gość
Polacy są po prostu słabi w łóżku. Wolą walić konia niż sprawić przyjemność żywej kobiecie. Ale zawsze się chwalą i wyolbrzymiają ile kobiet mieli gdy ta ich liczba wynosi tak naprawdę 1 :D :D

Gość Edi Kindybał
jak wiadomo Polki są kobietami honorowymi i za 5 FUNTÓW zrobi każdemu czarnemu dobrze i będzie z głodu trawę gryzła na trawniku , na którą sikają angielskie psy ale do Polski nie wróci , nie przyzna się do głodu i obawia się wyśmiania

Gość gość
Edi jesteś brzydkim pasztetem i siedzisz na kafe po całych dniach. Faceci, którzy spędzają tu cały dzień to jakieś niedorobione pedały, więc daruj sobie swoje gadki idioty.

Gość gość
Najgorsze jest to że te wszystkie szmaty jak już są do niczego i nawet brudasy ich już nie chcą r****ć to wracają do tej "zapyziałej" Polski i szukają wśród zaniedbanych Polaków głupiego co je przygarnie, nagle p******ą coś o miłości, złym losie i braku szczęścia do niej ;-)

Gość Edi Kindybał
mylisz się jestem zapracowanym polskim facetem, który ma dobrą figurę i bujną szczecinę na głowie, od natury otrzymałem dar, prawdopodobnie nigdy nie wyłysieję , nie narzekam , w UK też pracowałem jakiś czas, znam dobrze Londyn a teraz do Londynu jadę na zakupy weekendowe albo biznesowe

Gość gość
nędzny walikoniu przyznaj ze nie masz dziewczyny bo jesteś brzydki i głupi.

Gość gość
A ty przyznaj że masz kilkudziesięciu chłopaków, ze nawet ich imion nie znasz, że ci się powodzi bo wyciągasz do 10 funtów dziennie :D

Gość Edi Kindybał
no popatrz ciamajdo, głupi powiadasz, to powiedz, czy kiedykolwiek poznałaś debila, który ma kilka swoich domów i pensjonaty w polskich górach oraz aut wiele, nie pamiętam ile oraz na etacie dwie księgowe, czy nadal uważasz mnie za debila, który siedzi na kafeterii od rana do wieczora ? a może tu się jakiś głupi za mnie podszywa ?

Gość Edi Kindybał
jestem bolek zdun idiotki, jeszcze nie zauważyłyście?

Gość Edi Kindybał
doszukujecie się sensacji a prawda jest inna , kiedyś tam Brański stworzył kafeterię dla kobiet i aby się wpisywały i swoje tematy dodawały aby były tematy w stylu 'pośmiać się' nawet z samych siebie po godzinach pracy a ostatnio zapanowała moda, że każda chce być jak 'agentka' lepsza od Tomka K.

Gość nieee edi to bardziej bernank
podobny styl pisania

Gość nieee edi to bardziej bernank
nawet tak samo po spacji dodaje przecinek i ma podobnie absurdalny styl i zmyśla różne rzeczy.

Gość gość
bernank=Bolek Zdun=Edi Kindybał. To jakiś żałosny palant, który co chwile zmienia swoje alterego i ma zaburzenia osobowości. Być może to zwykły idiota, który pracuje dla o2.

Gość gość
tak faceci to upośledzone emocjonalnie bydło a kobiety to kretynki, nienawidze świata :O

Gość gość
dla nich liczy sie tylko ******ie, są dla kobiet mili tylko wtedy gdy jest ładna i może liczyc na seks