Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakato

jestem po laparoskopi i mam silne bóle

Polecane posty

Gość kasiakato

PROSZĘ POMÓŻCIE! Mam siedemnaście lat i cztery dni temu miałam laparoskopie i usunęli mi torbiel z lewego jajnika. Dwa i pół dnia po zabiegu wyjęto mi dren, który wychodził mi z dziurki po prawej stronie. W trzecim dniu wróciłam do domu. Ogólnie po zabiegu czułam się fatalnie, miałam problemy z oddychaniem, skręciło mi się w głowie, a po pierwszym posiłku go zwymiotowałam. Natomiast gdy wróciłam do domu wieczorem zaczęłam kaszleć i w miejscu po drenie (który do tej pory jest zaklejony plastrem) zaczęłam krwawić. Bardzo szczypią mnie dwie rany (pod pępkiem i po drenie), do tego ciągle boli mnie brzuch, gdy leże zaboli, ale gdy siedzę i chodzę jest o wiele silniejszy, w czym mam wrażenie, że po prawej stronie jakbym miała jakiś kamień włożony i jest to bardzo uciążliwe. Wiem, że na sali operacyjnej leżałam dwie godziny, ale po ciężkim trudach dowiedziałam się tylko, że miałam jakiś krwotok. Dziś jest czwarta noc i ciągle boli i piecze. Nie wiem co robić, a nie chce panikować. Za dwa dni dopiero będę miała ściągane szwy, ale do tego czasu, boję się, że dzieje się dość niedobrego. Błagam pomóżcie, wy też tak miałyście? Co mam robić??

Gość gość
pojedz na pogotowie

Gość gość
wez kogos bliskiego i jedz do lekarza - o tej porze na pogotowie i pokaz im to oraz wytlumacz wszystko - lepiej dmuchac na zimne

Gość gość
wez kogos bliskiego i jedz do lekarza - o tej porze na pogotowie i pokaz im to oraz wytlumacz wszystko - lepiej dmuchac na zimne

Gość gość
No co Ty,nie masz rodzicow,bliskich ze piszesz na forum a nie jedziesz na oddz.gdzie cie operowano.Tutaj nikt ci nie pomoze.

Gość gość
lekarz tylko lekarz

Gość gość
Zdecydowanie lekarz, jednak polecam Merafen na uśnieżenie bólu.