Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franka1991

promocje w szkole jezykowej w Warszawie wiecie cos

Polecane posty

Gość Franka1991

szukam jakichś fajnych promocji w szkołach językowych bo planuję od grudnia gdzieś się zapisać, piszcie gdzie warto, najlepiej żeby szkoła była z łatwym dojazdem z dworca kolejowego obojętnie po jakiej stronie Wisły, no i kasa też jest ważna, żebym nie zbankrutowała:)

Gość ZochaCh
uczę się w profi lingua jest na A. Jerozolimskich 7, jest ok

Gość Franka1991
profi lingua?też o niej myślałam, bo jest w samym centrum, jeszcze się zastanawiałam nad Speak Up podobno teraz są najlepsi w rankingach szkół języka angielskiego i rozdają jakieś vouchery na lekcje...napisz o profi lingua, jakie mają metody pracy, lektorów no i promocje, to najważniejsze:)

Gość Damian_ok
profi lingua zbyt przereklamowane moim zdaniem, ja uczęszczałem do speak up na Wiatracznej, z dworca Wschodniego lub centralnego można dojechać tramwajem. A szkoła jest ok, zmuszają do systematycznego uczenia się a to mobilizuje i obfituje wynikami.

Gość Franka1991
no to chyba zapiszę się do speak up, napisz Damian coś więcej o ich systemie uczenia, podobno mają jakieś dodatkowe materiały multimedialne, co to jest?

Gość Damian_ok
to wsparcie przez internet nauki w szkole z lektorem, bardzo duża baza materiałów, wideo, audio, nauka słówek, scenki różne i co dla mnie najważniejsze to ćwiczenia z gramatyki bo to mój słaby punkt.

Gość Franka1991
dzwoniłam do speakup przy Jerozolimskich, te vouchery na 100 lekcji to nie lipa do tego te materiały multimedialne dają i jeszcze są bony zakupowe chyba się zzapiszę:)