Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

palenie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to był już koniec 3 miesiąca zaczęłam uparcie rzucać. od kiedy dowiedziałam się że jestem minęły jeszcze trzy tygodnie kiedy zdarzyło mi się złamać i zapalić, potem już uporałam się z nałogiem i nie zapaliłam ani razu. rodzę za dwa miesiące ale strasznie się martwię czy palenie na tym początku ciąży który jest taki ważny dla maluszka jakoś na niego nie wpłynie...

Gość gość
A nie robiłaś badań genetycznych ? Jeżeli miałaś wyniki badań ( morfo i mocz ) w ciąży wporządku to nie powinno się nic dziać

Gość gość
aja palilam i dziecko zdrowe. 5-8dziennie. linczujcie mnie

Gość gość
wyniki są całą ciąże ok ale strach jest mimo wszystko...staram się o tym nie myśleć ale i tak myślę na okrągło....znam kobiety które jarały jak smoki z premedytacją przez całą ciąże i mają zdrowe dzieci ale to niczego nie dowodzi...

Gość gość
linczuje Cie :(:( teraz zdrowe, a co dalej nkt ne wie. szkoda że ryzykowłaś

Gość gość
ja cię na pewno linczować nie będę bo udało mi się rzucić i jestem z tego dumna ale jak bym miała mniej silnej woli to może by mi się nie udało...nie mam zamiaru nikogo oceniać i dziękuje za szczerą wypowiedź

Gość gość
Matka mojego kolegi paliła w czasie ciazy i urodzil sie bez kregow szyjnych... Teraz ma 18 lat, a operacje 4 razy w roku, zeby jakos go "naprawic". Matka zniszczyla mu zycie. Tyle w temacie.

Gość gość
wszyscy palacze to kretyni, wlecze sie taka c***a z papierochem przede mną to wtedy kopa w d**e zasadzam