Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Male piersi osmy miesiac czy to normalne pyt

Polecane posty

Gość gość

I obawiam sie ze nie bede miala pokarmu. Nic sie nie zmienily w ciazy. Czy jest szansa ze bede karmic?

Gość gość
mialam miseczke A [rzed ciaxzami, w ich trakcie i po nich. Wielkosc piersi nie ma znaczenia przy karmieniu, bo pokarm bierze sie z gruczołów , ktore ma kazda kobieta. A wielkosc piersi zalezy od tluszczu w nich zgromadzonego

Gość mmmm25
oczywiście że tak, panie z ogromnymi piersiami czasem nie mają pokarmu a te z malutkimi czasem karmią po półtora roku. Pokarm zależy od bogatej diety i laktacji. Gdybyś jednak go nie miała pójdziesz do poradni laktacyjnej po porodzie dadzą ci specjalne tabletki i pokarm się pojawi tak że głowa do góry

Gość gość
mi też w ciąży piersi się nie zmieniły, ani nie urosły ani nie obwisły, ani rozstępy się nie porobiły:) karmiłam synka 8 mc, rozmiar biustu cały czas ten sam, nie zrobiły się falki, owszem już nie są az tak jędrne, ale wyglądają całkiem całkiem;)

Gość gość
martwie sie tez ze mam malutkie wklesle brodawki. W jednej piersi wykryto guzek wlokniak i on mi jeszcze bardziej wciagnal sutek