Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokemon008

rozpaczliwie blagam o odpowiedz

Polecane posty

Gość pokemon008

co sadzicie o osobach ktore calkowicie zmienily plec? nowoczesna medycyna przewiduje operacje na narzadach plociowych dzieki czemu ktos kto urodzil sie fizycznie kobieta moze po operacji miec penisa. przerabia sie go z powiekszonej hormonami lechtaczki. wyglada i dziala normalnie z jedna roznica taka osoba jest bezplodna. przeszkadzaloby wam gdyby ktos z waszego otoczenia przeszedl taki zabieg i tu tez pytanie do pan czy gdyby wasz facet przyznal sie ze urodzil sie kobieta bylybyscie w stanie kontynuowac znajomosc?

Gość gość
nie

Gość onananan
Nie

Gość seks kobieta przed 30 on po 60
dziwne

Gość gość
osobiście nie miałabym nic przeciwko takiej osobie ale nie wiem czy potrafiłabym zaakceptować jako mojego partnera. Przyjaciel tak ale nie partner. Musisz wtedy poszukać chyba wśród kobiet które urodziły się mężczyznami i zmieniły fizycznie w kobiety. Wtedy żadna ze stron nie powinna mieć obiekcji.

Gość dhdhdhdhhd
Mysle ze nie ALE, wyobrazmy sobie ze poznajemy tego jedynego, jest cudownie, to trwa juz dlugi czas, przychodzi milosc I wtedy sie dowiadujemy ze on urodzil sie kobieta. Szok. Ale czy da sie tak nagle zrezygnowac z uczucia to nie wiem, nie bylam w takiej sytuacji. No bo przeciez ten facet wyglada teraz jak facet I jest facetem). Sprawa ciezka dla tych, ktore kochaja.

Gość gość
haha zacznijmy od tego że nie da się zmienić płci. Pierwsze lepsze pobranie krwi i już wiadomo że jesteś facetem nawet jeśli zrobisz się na babę buhahahaha

Gość gość
Jak może być "cudownie" z kimś o czyjej przeszłości nie wiemy prawdy? Normalnie osoby które się sobą zafascynują, opowiadają sobie o wszystkim, choćby o dzieciństwe. Wtedy wychodzi prawda na jaw. Ponadto mówi się sobie o sprawach dla siebie ważnych, o poglądach, testuje co sądzi na ten czy inny temat ta druga osoba. Dane mamy więc zwykle ZANIM się bardziej zaangażujemy. Dlatego problem uważam za teoretyczny. Niemniej gdyby mi się zdarzyło poznać z taką osobą, wycofałabym się ze znajomości na zasadzie "możemy zostać przyjaciółmi". Jestem kobietą, potrzebuję mężczyzny.

Gość gość
Mam jedną znajomą, albo już znajomego faceta po zmianie płci. Pracowaliśmy razem, później Tammy doszła do wniosku, że nadszedł czas na zmianę. Teraz ma na imię Tommy, wygląda jak facet, ale nie byłabym nigdy w stanie być z kimś takim. Dla mnie to nadal jest Tammy...