Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaQPoPi

Operacje plastyczne dr Potocki zmiana terminu

Polecane posty

Gość MaQPoPi

Założyłam ten wątek ponieważ nigdzie nie mogę wyszukać otwartego forum na temat dr Potockiego. Oczywiście informacje o nim samym są – przecież nawet ma swoją stronę, chodzi mi raczej o swobodne wypowiedzi osób które miały u doktora operacje. W internecie można znaleźć całą masę opinii na temat dr Szczyta z którym to dr Potocki współpracuje jednak jak ktoś wspomni o tym drugim to zaraz podnosi się larum, iż wątek dotyczy innej osoby. Na forach tych można podzielić się swoimi spostrzeżeniami, obawami, wątpliwościami oraz doświadczeniem będąc już „po” czy też wspierać się „przed”. Czego oczekuję? Czego szukam konkretnie? Chciałabym tym sposobem znaleźć osobę która chcąc przyspieszyć swoją operację zamieni się ze mną terminem operacji . Mój termin został wyznaczony i przypada na końcówkę XI 2013 a wolałabym poddać się zabiegowi w późniejszym tj. w I – IV 2014. Czy taka osoba się znajdzie? Czy jest ktoś kto chciałby już w XI być „po”? W grę wchodzi jedynie zamiana operacji przeprowadzanych przez dr Potockiego w klinice dr Szczyta.

Gość gość
Witaj, Mam operacje wyznaczoną podajże na 21 czerwca, to dwa miesiące po terminie, który Ciebie interesuje. Chętnie się zamienię, zalezy mi na terminie, gdyż w czerwcu mam egzaminy. Wyslij mi prosze maila z informacja. Będę wdzięczna, Pozdrawiam

Gość MaQPoPi
A jak mam to zrobić? Nie znam Twojego adresu. Jeśli nadal jesteś zainteresowana zamianą podaję kontakt do mnie: fifi478@wp.pl Pozdrawiam.