Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka sratka

Nie ma żadnych ładnych ciuchów gdzie ubieracie dzieci

Polecane posty

Gość matka sratka

Mam 14-miesięcznego synka, chciałabym go ładnie ubierać, ale nigdzie nic sensownego nie ma :( nawet na allegro szukałam, teraz dresu szukam, to albo jakieś welurowe brzydkie, albo z prostymi nogawkami beż ściągaczy, a według mnie one są również niezbyt fajne, a jak już coś znajdę to nie ma rozmiaru. Gdzie kupujecie ubranka dla dzieci? Mi żeby coś coś się spodobało i bym kupiła to muszę się najpierw naszukać jak głupia :(

Gość gość
zara polecam goraco swietne rzeczy reserved, hm czasem w smyku tez jest cos w miare ale rzadko.

Gość matka sratka
Właśnie akurat z Zarą jest u mnie problem, słyszałam, że tam są fajne rzeczy, ale do najbliższej mam 160 km :( W hm faktycznie czasami uda mi się coś upolować.

Gość gość
Smyk ja teraz kupilam dwulatkowi swietna kurtke na zime, narciaska zadna pikowana okropna, nie cierpie naszywek z misiami i cukierkowych kolorow ta jest szara, komiksowa fajna skejtowska - swietna !

Gość gość
no to faktycznie szkoda - moze cos przez internet sprobuj

Gość Lopis
A cubus, kappahl, c&a? Na zime glownie w tych skllepach kupilismy, ale bardzo fajne dresiki mamy ze smyka, taka seria z ufoludkami.

Gość matka sratka
Mi by tam miś jeszcze nie przeszkadzał, o ile nie będzie to właśnie w jakiś cukierkowych kolorach, tylko taki stonowany, delikatny. synek ma 14 miesięcy, jak starego też go ubierać nie będę, no ale to co po sklepach widzę to tragedia...

Gość gość
Zara,mexx,wojcik,smyk,zara ma sklep on line

Gość gość
ja swietne dresy ostatnio w nike'u kupilam dobra bawelna, sciagacze

Gość matka sratka
mieszkam w Zgorzelcu, te sklepy które wymieniłaś to najbliżej są we Wrocławiu, czyli 160 km. u mnie jedynie hm, 5-10-15, wójcik.

Gość matka sratka
a orientujecie się, czy do sklepów zara on line można zwracać towar, jakby mi się nie spodobał?

Gość gość
to idź do H&M tam maja wygodne rzeczy, co prawda ja mam córki i ciężko mi się wypowiedzieć na temat rzeczy dla chłopców bo ten dział omijam :) w Zarze on line można dokonać zwrotu

Gość MaFifi
Ja kupuję w hm -tam mają fajne dresy:) Ale tak na :wypasione" ciuszki to ja jestem zaczarowana marką "mayoral " -mój synek ma 19msc od małęgo miał ciuszki (takie na wyjścia) właśnie z tej firmy gatunek najlepszy,a ciuszki cuuuudne:)

Gość gość
jeśli masz możliwość to zajrzyj do lindexa. Piękne ubranka :) tylko na stronie w sklepie on line jest ich dużo mniej niż w sklepach stacjonarnych.

Gość gość
Pepco w Realu tez sa fajne ciuszki..

Gość gość
skoro mieszkasz w Zgorzelcu to mozesz sie skoczyc do Niemiec, tam w pierwszym H&M masz lepsze zapopatrzenie niz u nas, a maja duzo wiecej ciekawych sklepow

Gość gość
cocodrillo ma ladne ubranka moim zdaniem.

Gość gość
u mnie zadncyh sklepow firmowcyh nie ma z ubraniami dla dzieci. pepco - okropna jakos wiec tam wcale nie kupouje

Gość gość
Kaaphal i cubus i hm, next, czasem smyk. Zara dla maluchow kompletnie mi sie nie podoba. Wojcik za drogi.

Gość gość
ja kupuje glownie na wyprzedazach w holandii i londynie , jezdzimy na wyprzedaze zimowe i letnie ...wracamy z tonami z******tych ciuchow w holandii mam brata rodzonego a w londynie moj maz siostre rodzona:)

Gość gość
uwielbiam zare jedyny sklep gdzie dla dziewczynek mozna kupic cos co nie jest rozowe !!! wszedzie gdzie nie wejde i chce kupic cos dla corki cokolwiek to wszystko rozowe lub fioletowe, kuce pony, monster high i hello kitty zalamuje mnie ta monotonia kozaki rozowe, puchowki rozowe, czapki, szale,rekawiczki, bluzki, spodniczki, rajstopy..... WSZYSTKO na jedno kopyto - o k r o p n e tylko zara, hm i sklepy sportowe

Gość gość
ooo.. ktoś ze zgorzelca.;D polecam wybrać sie na spacer do görlitz. naprawdę świetne rzeczy można kupić. i o wiele lepszej jakości niż u nas.

Gość gość
5 10 15 i smyk. Mają sklepy online i ładne ciuszki.

Gość Ludkamammałego
Ja kupuję wszystko w MMDADAK Jestem z Żywca i u nas ich sklep firmowy jest w Tesco, jak nie mam rozmiaru w sklepie , to kupuje internetowo. Jakość super . Ja mam dwóch chłopaków, to jak młody dorasta , to nosi ciuchy po starszym . Trzeba sprawdzić sobie rozmiary , bo są takie "akurat". Jak młody ma 116 , to to 116 ma na styk , więc muszę mu kupować 122 bluzy i 116 spodnie... Ale ogólnie super.

Gość gość
W H&M część ubranek mi się podoba, podobnie jak w Smyku. Trochę chodzę zanim coś znajdę, bo nie lubię ubranek w drobne paseczki, z nadrukami typu samoloty, wielkie kolorowe napisy, koszulki w zielono- niebieską kratkę dla chłopca, i w ogóle takich pstrokatych. Podoba mi się większość ubranek z Endo, a dla malucha- z TESCO, marka F&F, bo dla starszych nie mają już takich fajnych. Kilka razy w Pepco kupiłam bluzki i spodenki dresowe ale tam jest loteria, kilka razy w Decathlonie (ale Decathlon nie wiem nawet czy dla takich maluszków ma, ja mu kupowałam jak miał niecałe 2 latka, bluzy i kurtki), no i ciucholandy, czasem Allegro.

Gość Ludkamammałego
No tak zapomniała o Decathlonie . Tam lubię kupować buty chłopakom . Szczególnie przypadły nam śniegowce z rzepem i ociepleniem - niezniszczalne i pancerne ! Kupiłam im ostatnio też takie papcie z gumą od spodu - super do przedszkola.

Gość hugo emil
najczęściej cubus, reserved, f&f, kappahl, c&a, h&m, lindex i inne x nie wiem czego szukasz, skoro nic ci się nie podoba? x to co opisałaś jest w każdej sieciówce (nie wiem jak dokładnie patrzysz, że nigdzie nie widzisz takich spodni?)

Gość gość
Ala1615 przestan sie wszedzie reklamowac debilko