Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przygotowania do wesela

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu mój chłopak poprosił mnie o rękę. Ropoczynamy przygotowania do wesela- póki co zaklepaliśmy termin Sali na 26 kwietnia co dalej? Zupełnie nie mam pojęcia skąd wziąć kucharkę, zespół, kiedy zacząć załatwiać alkohol i przede wszystkim jaki alkohol. Wstępnie liczyliśmy, ze będzie 100 gości. Pomożecie na podstawie własnych doświadczeń jak wyglądały Wasze przygotowania i ile pieniędzy wydaliście za całość? Dziękuję.

Gość gość
Polityk siedząc w restauracji zauważył za innym stolikiem samotnie siedzącą atrakcyjną młodą kobietę więc zdecydował podejść do niej: - Cześć. Mam na imię Marcin, mam 40 lat, zajmuję się polityką i jestem uczciwym człowiekiem. - Cześć skarbie. Mam na imię Sara, mam 35 lat, zajmuję się prostytucją i nadal jestem dziewicą.

Gość Dana98
Gratuluję! Poszukiwania rozpocznij od fotografa, kamerzysty, zespołu i kucharki- na pewno masz znajomych, którzy niedawno brali ślub- zapytaj ich. Nie zapomnij o wyborze sukni ślubnej- na nią będziesz czekała kilka miesięcy. Co do alkoholu to liczy się 0,5 l wódki na głowę- możecie ja kupić w hurtowni. Nie zapomnijcie o winie. Ja kupowałam na sklep-wina.pl. na swoje wesele Pol roku temu wydałam 51tyś na 180 osób. Gości powinnaś zacząć zapraszać na 3 miesiące przed weselem. Miłych przygotowań!

Gość hermionaona
to sala nie ma własnej obsługi? Kucharki i kelnerek?

Gość Ale to już było
Nigdy bym nie zrobiła takiego dużego wesela.Szkoda kasy! Wolałabym w to miejsce kupić mieszkanie.Straszna głupota robić takie duze wesela.Teraz to tylko na wsi tak robią:D Spraszają całą wieś,a potem płot idzie do rozbiórki.Jak tego nie ma to wesele nieudane:D

Gość Jakie to dziwne
Pewnie robicie na działkach, albo w remizie strazackiej?? W lokalach jest kompleksowa obsługa.Podajesz ilość pewnych gości, ustalasz z menadżerem meni i po robocie. Na termin w lokalu czeka się blisko 2 lata.