Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówa1994

Mam problem z mamą i tatą jak go rozwiązać

Polecane posty

Gość metalówa1994

A mianowicie wróciłam do rodziców na pare tygodni(bo teraz studiuje i mieszkam sama) moi rodzice mieli fanaberie kupić se kota i tez ten kot łazi po domu. Problem w tym że jak słucham głośno metalu(takiego mocnego, morbid angel, munic**al waste itd) to kot sie stresuje i rodzice mi przychodza do pokoju i mówią "córcia ścisz to do cholery! kota straszysz!" a ja nie chce słuchac metalu cicho bo takie coś mnie nie jara, musi być pełna full k***a z głośników. Jak rozwiązać ten problem? :)

Gość gość
kup sobie słuchawki

Gość gość
Przekonaj kota ze metal jest cool

Gość gość
Małe cygańskie dziecko znalazło na podwórku łyżeczkę do herbaty. Nie wiedząc co to, pobiegło do mamy i pyta: - Ja młoda jestem i głupia - odpowiada mama. - Idź spytaj taty. - Tato, mama młoda jest i głupia, kazała spytać ciebie, co to? - Oo, nie wiem dziecko, idź spytaj dziadka, swoje przeżył, wiedzę ma. Dziadek zobaczył, przyjrzał się i krzyczy do dziecka: - Wyrzuć to jak najprędzej! To może być nasionko łopaty!

Gość gość
To jest dom twoich rodziców, ty mieszkasz osobno. Przyjeżdżasz do nich w odwiedziny i czego oczekujesz? Że usuną kota, bo ty chcesz słuchać głośno muzyki? Trochę szacunku dla rodziców. No i kota:))

Gość gość
Żle zatytułowałaś. Powinno być: Moi rodzice mają ze mną problem.

Gość gość
oddaj kota w ofierze