Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sukcesorka

Dieta 350 400 kalorii

Polecane posty

Hej wszystkim ! Od dzisiaj jestem na diecie 350-400 kalorii przez 2 tygodnie :< Mam dosyć silnej woli i myślę że sobie poradzę , chociaż wiadomo że w grupie razniej. Dlatego zapraszam wszystkie chętne dziewczyny do wspólnego odchudzania :> Razem na pewno sobie poradzimy ! Aha proszę żeby wszystkie osoby które są tej diecie przeciwne i niewiedzą jak to jest kiedy naprawdę trzeba schudnąć nie wypowiadały się w sposób obrazliwy.

Gość gość
Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i k***a gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta p********a wiosna do k***y nędzy? Co za p******y kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k***a wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napierdala jakby ich tam w górze p******o... Niby ponoć wiosna już jest, k***a - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k***a ... A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...

Gość gość
a nie uważasz, że to za mało, według mnie tak, ja jak jestem na 1000 to czasami nie daję rady i coś tam jeszcze skubnę ponad normę. Zresztą 350-400 to za mało ze względów zdrowotnych, twój wybór

Gość gość
jak chcesz sobie zniszczyć zdrowie i zostać w przyszłości wrakiem człowieka to to to najlepsza dieta

Gość gość
Wasze madrosci co zdrowe a co nie wszyscy mamy gleboko gdzies.... wg.was kazda dieta jest zla, radze wiec wam usiasc i wpier.... az wam sie beda uszy trzesly- tak dla zdrowia madrusie wazace pewnie duzo za duzo ;) ps. Czy ktos widzial tluste dzikie zwierze? A domowe? Odpowiedz jest prosta! Powodzenia wszystkim dbajacym o swoj wyglad! I nawet jesli to niby nie zdrowe... PS. Brak polskich znakow.

Gość gość
wcale nie jestem przeciwnikiem diet ani przejadania,uważam ,że trzeba to robić z głową ,a napewno 400kcal dziennie to nie jest madre .a tak w ogóle to nigdy nie miałam nadwagi ,odżywiam się w miarę zdrowo i chyba każdy ma prawo wyrazic swoja opinie

Gość gość
Wypowiem się właśnie dlatego, że wiem, jak to jest. Wiele razy stosowałam tego typu drakońskie diety, żeby schudnąć na jakąś konkretną okazję - studniówka, randka, spotkanie z kimś ważnym... Jeszcze nigdy nie zakończyło się to sukcesem - owszem, chudłam, ale kilogramy zawsze wracały, bo nie mogłam pohamować wilczego głodu. To nie tylko spustoszenie dla organizmu, ale też dla psychiki, bo jak przychodzi jo-jo, to zaczynasz siebie nienawidzić. Poradzić sobie ze schudnięciem jest łatwo, za to utrzymanie w ten sposób osiągniętego efektu graniczy z cudem.

Gość gość
I nie jestem żadną mądrusią ważącą o wiele za dużo - mam 52 kg przy 169 cm wzrostu, osiągnięte po kilku latach starań, kiedy dotarło do mnie, że drakońskie diety są nieskuteczne.