Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klamstwo

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Jestem ze swoim chlopakiem ponad 2 lata. Mialam przed nim kilka facetow ale przy zadnym nie czulam sie tak wyjatkowo jak przy nim. Jest czuly, opiekunczy, kochany. Mam wrazenie ze gdyby tylko mogl to podarowalby mi gwiazdke z nieba. Jestem nim zachwycona i nie tylko ja bo z kazda osoba ktora go zna wypowiada sie o nim w dobry sposob. Niestety zdarzylo sie w naszym zwiazku cos co mnie sparalizowalo. Odkrylam ze oklamal mnie wypierajac sie w oczy ze nie ma kontaktu z byla. Odkrylam ze napisal do niej z zapytaniem co u niej slychac. Nie byla to nie wiadomo jaka rozmowa. Nie bylo wpomnien ani nic z tych rzeczy. Nie boli mnie ta rozmowa jak to ze wyparl sie w oczy. Twierdzi ze sklamal bo wie ze jestem bardzo zazdrosna i ze gdybym sie o tym dowiedziala to pewnie bym go zostawila. On sam wyciagnal z tego wnioski i wie ze zle zrobil. Wybaczyc mu ?

Gość gość
Bandyta wpada do tramwaju i krzyczy: - Nie ruszać się, to jest napad! Jakiś pasażer z ulgą: - Ku**a, aleś mnie pan wystraszył, już myślałem że to kanary...

Gość Akwenmiłości
Oczywiście:)

Gość gość
Twierdzi ze sklamal bo wie ze jestem bardzo zazdrosna i ze gdybym sie o tym dowiedziala to pewnie bym go zostawila. xxxxxxxxxxxxxxxxx przecież i tak go nie zostawisz, więc po co ten głupi temat zakładasz?