Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Policzyłam i wyszło mi że miałam już 33 partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość gość

a mam lat 23, żadnej wpadki, żadnej choroby, nie robiłam tego z byle kim, żadnych przypadkowych kontaktów na imprezach, pod wpływem alkoholu ;) Chyba dobije do 100 przed 30stką :D no chyba, że spotkam prawdziwą miłość, póki co korzystam z młodości :D bo młodzież musi się wyszumieć :D

Gość henrykaSójka
po co liczyć, przed trzydziestką i tak Ci się wszystko pomyli... :o

Gość Bozon Higgsa
Właśnie , z wiekiem pamięć szwankuje, tym nie wiadomo jak liczyć sam oral, macanki, wytryski na buzię. Ja sobie liczę oral za 0,5 partnera i oczywiście wszystko piszę w zeszycie. (haha , za młodu założyłem sobie 16 - kartkowy , ale człowiek był wtedy głupi )

Gość uczulenie na mosiadz
Szef kładzie przed sekretarką kartkę ze zdaniem: "Pieprzyć nie wolno zwolnić." I mówi: - Przecinek postaw sama.

Gość Bozon Higgsa
To tak było z rozkazem pod kopalią Wujek w 1981r. Gdy zapytano czy użyć broni odpowiedź była : "nie czekać na rozkaz" ....i do tej pory nie wiadomo czy miał tam być przecinek czy nie , a ludzie nie żyją.

Gość Brejka
póki masz możliwości i warunki to szalej :D

Gość gość
Heartless B***h - wg ciebie to prowo ? widać, że nie znasz w ogole zycia. Ja znam dziewczyne,mieszka u mnie na osiedlu, która ma 22 lata i czwórke dzieci, każde z innym facetem, wiec pomysl sobie ile ona ich musiala miec ?

Gość Bozon Higgsa
Hehe, atrakcyjni się martwią, że przesadzają, a szare myszki nie mogą uwierzyć , że może być tak pięknie.

Gość gość
Bozon Higgsa - haha 10/10 :D jesteś synem fubu ? bo styl wypowiedzi podobny ;)

Gość gość
nie wiem jak tak można sie r****c ciągle z kimś innym.. niech będzie, że zaczęłas mając 16lat- to daje co 2-3 miesiące innego faceta w łozku. masakra. w życiu bym sie tak nie zeszmacila.

Gość Bozon Higgsa
Jeżeli zacząć rok, od Sylwestra, to już można w pierwszej godzinie roku mieć jakiś dorobek, potem karnawał, ferie, długie wakacje, to tak koło Andrzejek można dobić do pierwszej dziesiątki . Teoretycznie, bo ja to się zakochuje i cierpię między partnerkami co mi zdecydowanie pogarsza wynik roczny.

Gość Bozon Higgsa
Nie znam fubu. Nikogo tu nie znam. Na codzień piszę na innych forach, o brzozie smoleńskiej, cierpieniu, chorobach, braku perspektyw

Gość gość
A daj ci boże zdrowie...

Gość Camilo
Osz k***a :P Szkoda, że nie spotkałem Cię na swojej drodze życia :P Ciekawe którym byłbym w kolejności :P Czy Ty w ogóle wszystkich pamiętasz? :D

Gość gość
Camilo - pamiętam wszystkich :D pamiętam jak wyglądali, co lubili, jak się nazywali ;) tak jak pisałam nie miałam żadnych przypadkowych kontaktów, nigdy bym się nie umówiła na seks z obcym facetem z czata, chociaż często siedze na róznych czatach ale ''dla jaj'', widze ze jest masa dziewczyn, które umawiają się z kim popadnie, głównie mężatki... Kamila nigdy nie miałam :D

Gość gość
33 partnerów seksualnych i ten wiek ? w życiu bym się z tobą nie przespał

Gość gość
gość - nie musisz ;) znam ciekawszych facetów niż ''gość'' z damskiego forum ;)

Gość gość
byłbyś n++

Przykre, że chodzenie z dziesiątkami do łóżka jest uznawane jako korzystanie z życia. I chyba jeszcze bardziej przykre jest to, że niektórzy dłużej muszą czekać na miłość.

Gość gość
ważne że jej to pasuje, lepsze bzykanie się dla sportu niż podrywanie żonatych, rozbijanie małżeństw, włażenie księdzu do łózka czy pakowanie się w małżenstwo w wieku 18 lat bo takich kretynek niestety nie brakuje

Gość robak1802
Lubie ciupcianko ale jak bum mial 33 partnerki to adidas albo trypel pewny ,idz Ty lepiej do lekerza powiedz mu ze z kuciapy ci jedze mimo to ze myjesz sie ,trudno taki zawod, niema rady

Gość prawiczek pospolity
hej, ja miałem 0 partnerek seksualnych, chcesz się spotkać, bo chciałbym to zrobić z doświadczoną dziewczyną

Gość gość
SZOK

Gość gość
nie lepiej miec jednego na dluzej?