Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak się dzieje

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Dziś postanowilam wylać emocje, które kłębią się we mnie od dłuższego czasu... Długo byłam w depresji, możecie się śmiać, że smarkula albo że nic nie wie o życiu, ale uwierzcie mi za dużo przeszłam jak na swój wiek. Usychałam i nie miałam sensu życia, aż zainteresowałam się pewnym chłopakiem, który odmienił moje życie. Tak się stało, że jesteśmy już razem od 8 miesięcy i są to najcudowniejsze miesiące mojego życia. Nie jest to mój pierwszy chłopak więc mam jakiś tam punkt odniesienia. Jest naprawdę wspaniały, bardzo wrażliwy i uczuciowy, mam w nim niesamowite wsparcie, a do tego świetnie się dogadujemy. Nie jedna mogłaby mi pozazdrościć tak udanego związku, bardzo rzadko się kłócimy i naprawdę nie widzimy poza sobą świata, ALE.. Oczywiście musi być jakieś ale. Proszę, nie miejcie mnie za dziwaczkę, ale naprawdę to mnie zastanawia. Trochę się wstydzę o tym pisać, bo obawiam się Waszego ataku, że jestem próżna czy coś w tym stylu. Nigdy mój chłopak nic mi nie dał, żadnego prezentu, ani głupiego kwiatka, może raz czekoladę na urodziny... Nie jest na pewno biedny, jego ojciec ma świetną pracę i nie jest z ubogiej rodziny (chodzimy razem do licealnej klasy) więc sam nie zarabia. Ale kwiatek to przecież nie majątek? Nie poznałam także jego rodziców i w ogóle nie wiem czy to kiedyś nastapi bo nie ma żadnych inicjatyw z jego strony... on był u mnie naprawdę wiele razy bo już długo dosyć jestesmy razem choć zwykle muszę się prosić, aby przyjechał. Wstydzi się mnie czy o co mu chodzi? Owszem, mialam trochę barierę i balam się ich poznać bo jestem trochę przy kości ale jestem na pewno zadbaną osobą i nie wyglądam jakoś tragicznie, w dodatku jestem otwarta i towarzyska. Czyż nie powinien powiedzieć "nie bój się, na pewno Cię polubią!" i zaprosić mnie chociaż raz do siebie? Nie wiem o co tym myslec... Nie umiem mu tego wprost powiedzieć bo niby jest nam ze sobą wspaniale a on jest bardzo delikatny... dziwna sprawa.

Gość gość
nikt nic nie poradzi?

Gość gość
to cham A ty mu dałaś jakis prezent oprócz niewątpliwej przyjemności obcowania z tobą?

Gość gość
Tak :( dostał ode mnie prezent na dzień chłopaka a także na urodziny

Gość gość
no i kiedy tylko jest u mnie to szykuję mu wyżerę

Gość gość
dziewczyno ! - on cie nie traktuje powaznie , zostaw go !

Gość gość
nie ma takiej opcji, wiem ze jest miedzy nami silna więź

Gość gość
skoro jestescie tak blisko i tak sie dogadujecie.. to moze spróbuj o tym z nim porozmawiac.. tzn nie o prezentach tylko o wizycie w jego domu. Moze nie ciebie sie wsydzi tylko przed tobą bo cos u niego "nie halo". Moze w jego rodzinie nie ma zwyczaju dawania upominków i on o tym w ogóle nie pomyślał? Faceci zwykle mają tak zajete mysli seksem że poza tym mało im przychodzi do głowy ;)

Gość gość
no wreszcie jakas normalna odpowiedź... no twoja opcja wydaje sie najbardziej możliwa ale nie wiem jak to wszystko zmienić

Gość gość
zamiast jeczec tutaj po prostu z nim porozmawiaj, jak ty chcesz tworzyc zwiazek jak nawet nie potrafisz rozmawiac ze swoim facetem

Gość robak1802
Z tymi depresjami dzieciaki to wam bije w dekil mam duzo lat ,depresja to kac jek niewiesz co zrobic , to idz nan wode wybiesz najcierze kamienie nos je tam i spowrotem arz sie spocisz ,dychnij i powturka ,wypocisz gupoty ,,pot i praca czyni organizm wolnym.A dlaczego bo wypocisz caly jad ktury cie toczy:-)

Gość robak1802
Zycie to ja :-) tobie na swiat ,kazdy problem ma , ktury wiekszy? Niekucmy sie czy pisze sie u czy ó

Gość gość
powiedzialam co sądsze i tylko klotnia z tego wyszla