Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słowianka słowem prawde niesie

Biała rasa wymrze

Polecane posty

Gość Słowianka słowem prawde niesie

A byliśmy tacy ładni, mądrzy. Niestety odeszliśmy od zasad dzięki którym ludzie się rozwijają. Koniec z nami.

Gość gość
Wiem, ale my tego nie zobaczymy, takze az tak zle nie jest. Niemniej, jest to bardzo prawdopodobna hipoteza. Z drugiej strony - przynajmniej nie bedzie rasizmu, bo bedzie jedna mieszana rasa. Zawsze cos.

Gość gość
mozna uratować obciąć socjal i inni przestaną napływać. jak będą się burzyć i podpalać to strzelać do nich z ostrej amunicji bez ostrzeżenia

Gość gość
a napiszesz nam cos na temat samcow alfa kretynko, czy tym razem juz nie?

Gość po5678
W duzych miastach europy zachodniej czasami mozna odniesc wrazenie ze to juz natapilo:-)

Gość gość
w Belgii wygrala do rzadu belgijskiego partia islamska, zapowiedzieli, ze w przyszlym roku, beda starali sie dostac do Parlamentu Europejskiegow Brukseli, wiecie co to oznacza? Oni maja takie postulaty: zakaz spozycia alkoholu i papierosow, segregacja mezczyzn i kobiet w miejscach publicznych, czujecie co sie bedzie dzialo? To oni beda decydowac o prawie w calej Europie... No kobietki podoba wam sie siedzenie w domach i niespotykanie z kolegami? ... To zrobila wasza tolerancja, ze po niecalych 100 latch, gdzie kobiety wywalczyly dla innych kobiet (niektore przy tym zginely) w maire jako takie wolnosci, a wy dobrowolnie same pozwalacie tym malpom wam je zabierac, dobrowolnie zgadzacie sie na to... Bedziecie wy, wasz corki i wnuczki dzieki temu chodzic w burkach, nihabach, o pracowaniu zapomnijcie, zakaz jakiejkolwiek antykoncepcji, wolnego seksu, randek, krotkich spodnic, dyskotek. Oni sa tez za wprowadzeniem kary smierci, ale tez dla kobiet niestosownie ubranych wprowadza odpowiednie kary chlosty albo nawet ukamieniowanie... za to, ze spodnica byla za krotka, albo ze nosicie spodnie... Podoba wam sie... dalej badzcie tolerancyjne dla tych malp sredniowiecznych, ktorzy stopniowo i systematycznie zdobywaja wladze, takze dzieki waszym pustym czaszkom...bo jacy oni sa przystojni...

Gość gość
O swoje prawa niech się biją młodsze generacje (przyszłe córki, wnuczki i cholera wie które tam jeszcze pokolenie). Ja swoje wywalczyłam i do końca moich dni, ja dożyję to, co wywalczyłam wraz z innymi kobietami. Czas aby młode ruszyło d**y. Nie tylko dziewczyny ale i chłopcy.

Gość gość
A ja kupiłem od Ukraińców Kałasza i wiadro patronów . Niech mi jakiś muslim podskoczy to zrobię mu kolejną wyprawę krzyżową .