Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dugie wlosy i niemowle

Polecane posty

Gość gość

Dajecie rade? Zawsze zwiazujecie? Mnie nawet ciaga przy zwiazanych,jak zlapie to wyciaga z gumki. Ma 8 miesiecy,juz sie boje co bedzie potem,bo na razie slowa" nie wolno" nie rozumie. Jak rozpuszcze to zycia nie mam.kiedys to jeszcze jak wychodzilismy to rozpuszczalam a teraz szuka.okazji by mnie zlapac za nie. Wypatrzy nawet jeden wlosek jak gladko zaczesze i chce za niego zlapac!

Gość gość
no straszne to jest, moze go oddaj do domu dziecka przez to?

Gość gość
ja daje radę ale mam prawie zawsze związane bo nie lubie mieć rozpuszczonych. też ciaga ale mówię jej zdecydowane nie wolno i zabieram z ręki.

Gość gość
to jest problem, pamiętam jak syn siostry cały czas ją łapał za włosy. I ona za każdym razem mówiła "nie wolno". Po jakimś czasie załapał

Gość gość
Kurde zapytac sie nie mozna? Moze stworz liste dozwolonych tematow na kafe. Mam ochote czasem rozpuscic a nie ciagle zwiazane. Pytam sie jak jest u innych.

Gość gość
miałam długie i obciełam :D Włosy nie ręka odrosną ;)

Gość gość
Nie chce scinac bo po prostu jest mi nie ladnie w krotkich i maz krotkich nie lubi:P a ja lubie dlugie dobrze sie w nich czuje. Zostaje mi zwiazywanie. I powtarzanie "nie wolno";)

Gość gość
jakieś opóźnione, to dziecko, że tyle czasu i nie rozumie. małpa by się nauczyła.