Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzywane wozki czemu tak drogo niektorzy wystawiaja

Polecane posty

Gość gość

Rozgladam sie za wozkiem i w glowie mi sie nie mieszcza niektore ogloszenia. Np wozek ktory nowy kosztuje z przesylka 580 zl na allegro ktos wystawia 2 letni za 500 czy 490. Albo ktos wyda 3 tys a potem chce 2,5 za uzywke. Ja zawsze wystawialam uzywane rzeczy za pol lub 1/3 ceny.

Gość gość
nie pasuje nie kupuj proste, ja nigdy nie wystawiam nic za 1/3 ceny:D tylko 20% schodze i zawsze sprzedam

Gość gość
ja kupilam swoj za 3500 z sprzedałam za 2500, stan był bardzo dobry

Gość gość
kazdy wystawia za ile chce jak ci nie pasuje to szukaj taniego:D i dziadoskiego

Gość gość
Kupują drogie wózki, żeby ludzie na ulicy widzieli jaką to dzidzia ma karoce. A, że tak naprawdę nie stać ich na taki, to chcą sprzedać drogo, żeby dużo odzyskać. Dla mnie to oczywiste. Osobiście wole kupić nowy za 3tys niż ten sam stary za 2300. Może wizualnie wygląda dobrze, ale stary to stary. Zresztą popatrzcie na aukcje np w Angli. Tam nikt nie sprzedaje używanego wózka za 80%ceny.

Gość gość
Ja kupiłam wózek 2 w 1 z możliwością zamontowania fotelika za 1250zła chcę sprzedać za 700 bo wózek był bardzo mało używany.

Gość gość
hehe, mylisz sie :D ja wystawilam na licytacje od 1500:) nie moja wina ze ludziom sie podobal i dali o tysiac wiecej idiotka:D

Gość gość
Ja kupiłam 2w1 za 1250zł a chce sprzedać za 700. bo był bardzo mały używany i ma tylko pół roku

Gość gość
Ja kupialm nowy wozek mutsy,fotelik maxi cosi cabrio.a sprzedalam rowno za polowe po roku kolezance.stan b.dobry.w domu nie pali sie i nie ma zwierzat.spacerowke niespelna 3mies uzywalam a gleboki ok.6mies.kilka mies stal nieuzywany bo kupilam dla dziecka parasolke.kolezanka sama zapytala czy nie sprzedalabym jej wozka.:-)

Gość ex_debill_znowu_po
daj linka do swoich aukcji, zarobimy;)

Gość gość
Ja ciebie szanowna pani nie nazwałam idiotką , więc daruj sobie mało oryginalne epitety. A jak masz zamiar mnie obrażać , to miej odwagę się podpisać Mimo wszystko, pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

Gość gość
jesli to do mnie to bylo to pol roku temu, wiec aukcja już jest w archiwum:D:D następna mądra:D:D

Gość gość
a jak mam sie podpisac??? z imienia i nazwiska:D czy nip podać??:D jakie dno

Gość gość
A ja czytałam kiedyś , że producenci tak robią wózki, żeby starczyły one dla jednego dziecka. Ponoć nawet jak wygląda , dobrze to mechanizm jest zużyty, Nie jeżdzi tak jak nowy, zawiasy są wyrobione, hamulce też.A opinia dotyczyła znanej marki. Podobno tak jak z autami. Sama chciałam używany kupić , ale teraz nie wiem

Gość gość
bo niektorzy maja wozki bardzo malo uzywane, tak jak ja, dziecko urodzilo sie w listopadzie a dopiero w marcu wyszlismy na spacer, wiec 5 m-cy stal w domu, potem kilka m-cy uzywalam i kupilam inny bo mi sie podobal, stan idelany wiec dlaczego mam za pol ceny sprzedac?? nie mialam parcia na sprzdaz(bo mi kasa potrzebna:D), ale za wozek za 3tys wzięłam 2000zł

Gość gość
i od listopada kisiłas dziecko w domu????????????

Gość gość
nie kisilam, chodzilismy ale na rekach, po 1 trzeba bylo spytac w ktorym roku urodzilam to bys wiedziala jaka zima była:D